Herman kupuje samo autobuse Setra

Herman kupuje samo autobuse Setra

Turistički prevoznik iz nemačkog Augsburga je kupio 9 luksuznih autobusa, od kojih su tri dabl-dekera sa staklenim panoramskim krovom. Kupljen je i prvi S 516 HD sa drugim vratima iza zadnje osovine.

Nemački turistički prevoznik Herman (Hörmann-Reisen GmbH) je potpuno opremio vozni park autobusima marke Setra. Firma iz Augsburga je zacrtala svoju budućnost sa tri nova dabl-dekera S 431 DT sa Euro 6 motorima i pet autobusa S 516 HD iz serije Setra ComfortClass 500. Ovo je najveća investicija u vozni park za 80 godina postojanja ovog preduzeća.

s431dt_hoermann1

U saradnji sa razvojnim odeljenjem Setre, Herman je predložio neka nova rešenja za unapređenje komfora u svojim autobusima. Tu spada ugradnja drugih vrata iza zadnje osovine, što se prvi put radi na modelu HD, kao i luksuzno opremljena kuhinja locirana pozadi.

s431dt_hoermann2

Klasifikovan sa pet zvezdica, dabl-deker S 431 DT može da primi 68 putnika, koje hranom i pićem poslužuje osoblje iz prostrane kuhinje. Ono što je upečatljivo kod ovog autobusa je panoramski stakleni krov.

s516hd_hoermann

Dva dvoosovinska modela S 516 HD, koji će se koristiti na turističkim putovanjima širom Evrope, opremljena su toaletom i kuhinjom lociranim pozadi. Ovi autobusi sa 5 zvezdica nude mesta za 40 putnika i prvi su modeli nove generacije ComfortClass 500 koji se isporučuju sa drugim vratima iza zadnje osovine. Pored ta dva, Herman je kupio još tri modela S 516 HD koji primaju po 48 putnika.

Herman je porodična firma koja sa Setrom sarađuje već 10 godina i u svom voznom parku broji 19 luksuznih autobusa.
(Foto: Daimler)

Descargar musica