Novi Mercedes-Benz minibus

Novi Mercedes-Benz minibus

Sa novom generacijom kombi vozila Sprinter, dolazi i nova generacija minibusa koji je već na ispitivanjima na javnim putevima.

Novi minibusi Mercedes-Benza se uveliko testiraju. Jedan autobus je uočen u Dortmundu, lokaciji kompanije Minibus GmbH. Ovo je mesto gde je novi minibus odbrojavao svoje prve kilometre kao deo probne vožnje.

Novi Mercedes-Benz Sprinter uvek predstavlja osnovu za novu generaciju minibusa sa zvezdom Mercedesa. Najprodavaniji u svojoj klasi među kombi vozilima konačno predstavlja odličnu platformu za nadgradnju karoserije i opreme. Sledeći Sprinter je već dostupan za poručivanje, pa bi se moglo reći da proizvođači minibuseva vredno rade na novim modelima.

Nema sumnje da će novim minibusima dobro doći novi dizajn, izbor varijanti kokpita, novi sistemi bezbednosti i asistencije i mnoge druge prednosti modela Sprinter.

Položaj vrata sugeriše da prikazani minibus stiže iz Sprinter City serije modela za gradski prevoz. Jasno je da je u pitanju duža varijanta – možda naslednik prethodnog troosovinskog modela Sprinter 77? Ali ne treba predugo ćekati na rešenje ove zagonetke.

Descargar musica