NS: Letnji red vožnje i markice za jul

NS: Letnji red vožnje i markice za jul

JGSP Novi Sad obaveštava korisnike usluga da će od 1. jula do 31. avgusta 2014. godine na gradskim i prigradskim linijama na snazi biti red vožnje „Leto 2014“. Usluga javnog prevoza za vreme letnjih meseci biće na prošlogodišnjem nivou, a u saobraćaju će radnim danima biti isti broj vozila kao i u redu vožnje „Leto 2013“.

U odnosu na prolećni red vožnje, zbog očekivanog smanjenja broja putnika u letnjim mesecima, smanjuje se broj polazaka i menja struktura vozila, a vremena polazaka usklađena su sa potrebama korisnika usluga prevoza.

Osnov za izradu novog reda vožnje su rezultati dobijeni generalnim brojanjem putnika, kontrolnim brojanjem putnika na karakterističnim stajalištima, kao i očekivano smanjenje broja putnika na pojedinim linijama u određeno doba dana.

JGSP Novi Sad obaveštava korisnike usluga da u sredu, 25. juna 2014. godine, počinje prodaja julskih markica za prevoz. Od 8 do 20 časova svakog radnog dana markice će moći da se kupuju na redovnim prodajnim mestima preduzeća kod Železničke stanice, kod Futoške pijace i u Šafarikovoj ulici. U toku celog meseca radiće i prodajno mesto na Novom naselju (do 7. jula od 8 do 20 časova, od 7. jula od 9 do 16 časova).

Od 1. do 7. jula markice će moći da se kupe od 10 do 17 časova na kiosku kod Lutrije Vojvodine, a od 13 do 20 časova u kiosku koji se nalazi na Bulevaru oslobođenja (stajalište dijametralno od Futoške pijace). Prodajno mesto preko puta Limanske pijace biće otvoreno od 1. do 11. jula u vremenu od 6 do 13 časova.
Subota 5. jula bića radna za sva redovna i dodatna prodajna mesta.

Junske markice važe do 5. jula 2014. godine.

(Izvor: JGSP “Novi Sad”; Foto: Saša Conić – Autobusi.NET)

 

Descargar musica