Predstavljen potpuno električni Mercedes-Benz eCitaro

Predstavljen potpuno električni Mercedes-Benz eCitaro

Kao najava za ovogodišnji sajam IAA u Hanoveru, Daimler Buses je predstavio potpuno električni autobus nastao iz koncepta Future Bus predstavljen pre dve godine.

Ne emituje štetne gasove i radi skoro nečujno. Kombinuje hiljadu puta proverenu platformu najbolje prodavanog gradskog autobusa Mercedes-Benza sa novim tehnološkim rešenjima i nezavisnim dizajnom. Potpuno električni Mercedes-Benz eCitaro podiže električne autobuse na novi nivo i impresionira novim inovativnim sistemom za upravljanje toplotom sa izuzetnom energetskom efikasnošću i pouzdanošću u autonomiji kretanja. Njegove performanse omogućavaju modelu eCitaro da pokrije veliki deo zahteva prevoznika od samog početka.

Model eCitaro dobija skrojeni prilagođeni dizajn
U budućnosti će biti lako uočiti Mercedes-Benz eCitaro u gradu: zasnovan je na poznatom izgledu modela Citaro, ali preuzima elemente iz dizajnerskog idioma revolucionarnog konceptnog vozila Mercedes Benz Future Bus, i tako nastaje prebacivanje nepogrešivog dizajna modela Citaro u budućnost. Ovo je naročito uočljivo na prednjoj strani vozila eCitaro. Sve u svemu, eCitaro ima solidan izgled sa jasno iscrtanim konturama. Optički trikovi pružaju savršene proporcije ovog vozila i čine ga svetlim.

Prva velika porudžbina je obezbeđena – isporuka krajem godine
Prvi Mercedes-Benz eCitaro biće isporučen krajem godine i steći će praktičnu primenu u kontekstu takozvane test vožnje usmerene na kupce. Kompanija Rhein-Neckar-Verkehr GmbH, prevoznik lokalnog javnog transpotnog sistema u regiji Rajna-Nekar, potpisala je odgovarajuću izjavu o namerama sa ćerkom firmom EvoBus GmbH kompanije Daimler. Serijska proizvodnja modela Mercedes-Benz Citaro sa potpuno električnim pogonom počeće krajem godine u fabrici autobusa u Manhajmu. Transportni prevoznici u Hamburgu i Berlinu već su poručili ukupno 35 autobusa eCitaro.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica