VEOLIA OTVARA POSLOVNICU U BEOGRADU

Veolia Transport, vodeći strani investitor u oblasti prevoza putnika, proširuje poslovanje i otvoriće, početkom marta, novu poslovnicu svoje turističke agencije u Beogradu, u ulici Kneza Miloša 85, biće predstavljeno na Sajmu turizma koji se sutra otvara.
Veolia Transport turistička agencija, specijalizovana je za organizaciju grupnih putovanja, kao što su đačke ekskurzije, ali se bavi organizacijom i individualnih aranžmana. Ova agencija nastavlja tridesetogodišnju uspešnu tradiciju rada u oblasti turizma Veolia Transport Litasa iz Požarevca, dela Veolia Transporta u Srbiji, a samo u prošloj godini prevezla je preko 30 hiljada đaka u okviru različitih programa.

„Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo posle otvaranja poslovnice i Beograđanima moći da ponudimo najveći kvalitet usluga koje Veolia Transport pruža korisnicima usluga u 28 zemalja u kojima poslujemo“, izjavio je Claes Gotthold, direktor Veolia Transport Srbija, i dodao da „konstantnim ulaganjem u nabavku novih autobusa želimo da putnicima pružimo što bezbedniju i udobniju vožnju, a ugrađivanjem savremenih motora sa Euro 4 i 5 standardom vodimo računa i o zaštiti životne sredine“.

„Zadovoljni putnici godinama unazad i iskustvo koje je iza naše agencije iz Požarevca garant su da Beograđanima ponudimo kvalitetnu uslugu, rekao je Zoran Milić direktor marketinga Veolia Transporta i dodao da „Veolia Transport poseduje moderne turističke autobuse koji će otvaranjem poslovnice u Beogradu biti na raspolaganju korisnicima usluga i turistima koji obilaze glavni grad.“

Štand Veolia Transporta nalazi se u Hali 2 na Beogradskom Sajmu turizma koji traje od 24. do 27. februara, a predstavnici medija i klijenti dobrodošli su na ovaj štand da se upoznaju sa paletom usluga koje pruža Veolia Transport.

Izvor: Farmer&Spaić

 

Descargar musica