100 Otokara za Jordan

100 Otokara za Jordan

Nakon 400 autobusa za Bukurešt, turska fabrika će proizvesti 100 autobusa za Aman, glavni grad Jordana.

Otokar je u punoj brzini pred izvozom. Ubrzo nakon dobijanja ugovora za 400 autobusa za Bukurešt , Otokaru je dodeljen ugovor za izvoz autobusa u Jordan. 100 autobusa među kojima je 40 autobusa tipa Kent i 60 tipa Vectio, prevoziće putnike u Amanu ove godine.

otokar_kent_c_1 otokar_kent_c_2

Svih 40 autobusa tipa Kent koji će se koristiti širom grada, obezbediće maksimalnu udobnost putnicima sa svojim niskim podom i prostranim enterijerom. Pored svog modernog enterijera i eksterijera, ekološki prihvatljivog motora, vrhunskog upravljanja na putevima i ekonomičnosti, Kent takođe nudi dodatnu prednost niskih troškova održavanja. Obećavajući udobno putovanje pomoću sistema za klimatizaciju, Kent obezbeđuje maksimalnu sigurnost pomoću sistema ABS, ASR, disk kočnica i sistema za zaštitu od zaglavljivanja vrata.

otokar_vectio_c_1

Vectio, model koji je proizveo Otokar prema očekivanjima korisnika, izdvaja se svojim modernim dizajnom enterijera i eksterijera, snažnim motorom, dobrim upravljanjem na putevima i odličnom vučom, kao i ekonomičnošću. Sa niskim podom i rampom za pristup invalidskim kolicima na izlazu, autobus omogućava osobama sa invaliditetom, starijim osobama i ljudima sa bebama da uđu i izađu iz vozila. Sa velikim i širokim prozorima, prostranim enterijerom i klima uređajem kao standardom, putnici uživaju u udobnoj i prijatnoj vožnji. Pored disk kočnica, autobusi takođe sadrže sisteme u skladu sa evropskim sigurnosnim normama i obezbeđuju maksimalnu sigurnost sa sistemima ABS, ASR i retarderom.

Descargar musica