Autobuski chat uživo na YouTube

Autobuski chat uživo na YouTube

Na YouTube kanalu Autobusi.NET pratite autobuski chat uživo sa Slobodanom Kostićem, Sašom Conićem i njihovim gostima, sa početkom u 20h!

U živom prenosu preko YouTube kanala Autobusi.NET koji počinje u petak u 20h, gledaoci će biti u prilici da prate razgovor Saše Conića i Slobodana Kostića. Razgovaraće se o novostima i dešavanjima u autobuskoj industriji i autobuskom prevozu koji su obeležili 2020. godinu. Ovde pre svega mislimo na uticaj virusa CoVID-19 na proizvođače autobusa i na prevoznike u Evropi i u našem regionu.

Noviteti i tehnologija

Kako je jedan od najvećih svetskih sajmova komercijalnih vozila IAA ove godine otkazan, pričaćemo o tome šta smo propustili da vidimo uživo. Proizvođači su se okrenuli predstavljanju svojih noviteta online, a mi ćemo vam ukratko preneti koji su to noviteti. Pored priče o novim modelima autobusa, biće reči i o sve većoj primeni virtualnih retrovizora. Koje su prednosti i nove mogućnosti ovakvog proizvoda, saznaćete u našem razgovoru.

Biće reči i o tome šta se (ne) dešava sa Ikarbusom, poslednjim velikim proizvođačem autobusa sa ovih prostora. O tome šta je Ikarbus značio nekada za domaću industriju, ispričaće nam Stefan Nikolić, autor serijala članaka o istorijatu zemunskog proizvođača koji su zainteresovali veliki broj ljubitelja autobusa na našem portalu.

Obnove voznih parkova

Kada su u pitanju obnove voznih parkova u gradovima Srbije, dotaći ćemo se teme obnove autobusa privatnih preduzeća u Beogradu, velike nabavke autobusa koja je u toku u Novom Sadu, kao i namerama o uvođenju električnih autobusa u tom gradu. Naravno, nećemo zaboraviti ni na ostale veće nabavke novih autobusa u drugim gradovima Srbije. O nabavkama novih autobusa ćemo porazgovarati sa nekim od uvoznika autobusa koje ćemo uključiti u program.

Veoma je važno da napomenemo da će naš razgovor biti ilustrovan fotografijama i snimcima, i da će biti otvorena chat linija na YouTube na kojoj ćete moći da dajete svoje komentare i pitanja.

Autobuski chat uživo možete pratiti na sledećem linku:

 

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica