Novatronic uspešno u Berlinu

Novatronic uspešno u Berlinu

Kompanija Novatronic iz Novog Sada, lider u proizvodnji najsavremenijih sistema za informisanje putnika u ovom delu Evrope, uspešno se predstavila na međunarodnom sajmu InnoTrans u Berlinu.

InnoTrans je najveća svetska manifestacija iz oblasti železničkih tehnologija, koja se svake dve godine održava u Berlinu, u okviru kompleksa Berlin Messe. Ovogodišnji InnoTrans je bio najveći do sada, sa registrovanih 3062 izlagača iz 61 zemlje, sa preko 160 000 posetilca u toku četiri sajamska dana, od 18 – 21. septembra. InnoTrans je u okviru 41 izložbene hale pokazao najnoviija dostignuća iz oblasti želeničkih tehnologija, kako od strane najvećih svetskih proizvođača šinskih vozila, tako i proizvođača prateće opreme.

novatronic_6

Novatronic je bio smešten na štandu br. 105, u okviru izložbene hale 4.1 koje je bila specijalno namenjena proizvođačima opreme za informisanje putnika u javnom prevozu. I ovog puta, interesovanje za izložene proizvode kompanije Novatronic je bilo izuzetno od strane velikih proizvođača vozila, sistem integratora ali i kompletne stručne javnosti. Kvalitetom prikazanih proizvoda, raspoloživim opcijama i savremenim dizajnom, Novatronic je pokazao da izuzetno uspešno prati najsavremenije svetske trendove iz oblasti informisanja putnika. Izloženi proizvodi su namenjeni upotrebi u javnom prevozu, istovremeno poštujući najstrože standarde koje propisuje železnička industrija. Prikazani su platformski displeji, multimedijalni monitori i LED rešenja u kolor tehnologiji.

novatronic_5

NovaStation – Platformski displeji su namenjeni za precizno informisanje putnika u realnom vremenu, pri čemu se sve prikazane informacije prikupljaju iz operativnih data centara, na osnovu podataka koji se dobijaju od vozila. Zbog specifičnih uslova ekspolatacije, predviđeno je da platformski displeji imaju izuzetno dug vek trajanja, bez potrebe za dodatnim održavanjem. Ovi uređaji omogućavaju prikaz tekstualnih poruka različitog karaktera, servisnih informacija, uz opciju audio najava u unapred predefinisanom ili Text to Speech modu (izgovor ispisanog teksta).

novatronic_1

novatronic_2

Multimedijalni monitori su uređaji specijalno namenjeni za upotrebu u unutrašnjosti vozila javnog prevoza, sa ciljem pružanja preciznih informacija putnicima u realnom vremenu. Osim informacija o ruti, narednim stajalištima, vremenima prispeća, na ovim uređajima je moguće prikazivanje video sadržaja u formatima visoke rezolucije, web stranica kao i reklamnih poruka koje mogu biti povezane sa trenutnom lokacijom na kojoj se vozilo nalazi. Celokupno rešenje pokreće napredni softver za uređivanje sadržaja koji se prikazuju, a u direktnoj je vezi sa upravljačkom konzolom vozila. Dostupni su u dimenzijama od 12.1 – 38 ‘’ različitih konfiguracija, te imaju široku primenu u vozilima javnog prevoza.
novatronic_3

NovaBus – LED displeji u kolor tehnologiji omogućavaju prikaz informacija putnicima van vozila o broju linije i destinaciji na kojoj vozilo javnog prevoza trenutno saobraća, uz opcije prikaza pokretnog teksta i smenjivanje više slika na displeju uz upadljive efekte prikaza, sve u punom koloru. Uređaji se pokreću pomoću upravljačke konzole koja je osnovni uređaj u sistemu za informisanje putnika. Omogućava lako upravljanje sistemom za informisanje putnika, audio najave svih stajališta na liniji, te omogućava laku integraciju sa ostalim sistemima u vozilu.
novatronic_4

novatronic-logo-1

Karađorđeva 1, Novi Sad, Srbija

Telefoni:
Telefon: +381 (0) 21 47 21 456
Fax: +381 (0) 21 529 432

Descargar musica