Električni BYD za briselski aerodrom

Električni BYD za briselski aerodrom

Putnike na aerodromu Zaventem će između terminala i aviona prevoziti 30 električnih autobusa BYD.

Kompanija BYD obezbedila je porudžbinu za 30 električnih solo autobusa od kompanije BAC (Brussels Airport Company) koja upravlja aerodromom Zaventem. Prvi električni autobusi počeli su sa radom u glavnom gradu Evrope. Kineska kompanija potpisala je desetogodišnji ugovor o održavanju kako bi osigurala pouzdan i dosledan prevoz električnim autobusima, u ulozi transfera putnika između aviona i zgrada terminala.

BYD_BAC_Brisel

30 potpuno električnih autobusa imaju dužinu od 12 metara, troja vrata i modernog su dizajna, opremljena besplatnim bežičnim internetom, USB portovima za punjenje i digitalnim ekranima sa najnovijim informacijama o letu.

Proizvođač BYD je isporučio 30 jedinica za punjenje sopsteven konstrukcije kako bi obezbedio napajanje električnih autobusa tokom noći u terminalu. Slični su specijalnom depou za punjenje na amsterdamskom Shiphol aerodromu, u kojem se nalazi vozni park od 35 električnih autobusa BYD od juna 2015. godine. U to vreme, BYD autobusi dužine 12 metara bili su prvi potpuno električni autobusi koji su obezbedili prevoz na glavnom aerodromu u svetu.

Na drugim mestima u svetu, Kompanija BYD ima električne autobuse na aerodromu u Sidneju, Australiji, Kanzasu i Los Anđelesu, Sjedinjenim Američkim Državama, i Šendženu u Kini.

Početkom ove godine, autobusi za Brisel su testirani i vozači su prošli obuku kako bi se bolje upoznali sa radom električnih autobusa.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica