Još autobuskih prikolica za Minhen

Još autobuskih prikolica za Minhen

Minhenski gradski prevoznik MVG je ove jeseni proširio vozni park sa još 12 autobuskih prikolica Göppel go4city T koje vuku solo autobusi MAN Lion’s City.

Minhenski gradski prevoznik MVG (Münchner Verkehrsgesellschaft) je obnovio, proširio i učinio vozni park još atraktivnijim kupovinom 12 novih autobuskih vozova – solo autobusa sa prikolicama. Pored autobuskih vozova je stiglo još 23 solo autobusa sa pripremom za vuču prikolica. Vrednost ove nabavke iznosi tačno 12 miliona evra.

mvg_man_goeppel4 mvg_man_goeppel3

Solo autobusi su tipa MAN Lion’s City, dužine su 12 metara i opremljeni su svim neophodnim elementima za vuču putničkih prikolica – kuka, izvodi za vazduh, struju i informacioni sistem. U tu svrhu imaju i jače motore snage 360 KS. Autobusi imaju troja električnih vrata, 66 mesta za putnike i rampu za invalidska kolica, a zahvaljujući funkciji „kneeling“, naginju se na stanicama. Vozila su opremljena još i informacionim displejima, video nadzorom i klima uređajem.

mvg_man_goeppel1 mvg_man_goeppel2

Prikolice je proizveo Göppel Bus, a model se zove go4city T. Prikolice su dugačke 11 metara, imaju dvoja vrata i mesta za 64 putnika. Kao i vučni autobus, prikolice su niskopodne i klimatizovane. Kada se spoji autobuski voz, dobija se kombinacija dugačka 23 metra, mase 19,6 tona sa ukupno 5 vrata i sa kapacitetom od 130 putnika.
(Foto Dietmar Freymann/SWM München)

Nach einem kleinen Regenschauer posiert MAN-Bus 4933 vor dem Oly

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica