MAN AUTOBUSI ZA JUŽNU AFRIKU

MAN AUTOBUSI ZA JUŽNU AFRIKU

Ukupno 80 autobusa tipa MAN Lion’s Explorer će biti isporučeno javnom prevozniku GNT u južnoafričkoj provinciji Limpopo.

MAN Lion's Explorer GNT Limpopo South AfricaJavni prevoznik GNT (Great North Transport) u južnoafričkoj provinciji Limpopo modernizuje svoj vozni park autobusima tipa MAN Lion’s Explorer. Deset autobusa je već isporučeno i nalazi se u saobraćaju od jula meseca, dok će ostala vozila biti isporučena do novembra 2013. godine. Troosovinski međugradski autobusi mogu da se pohvale sa 80 sedišta i vazdušnim ogibljenjem, što ih čini veoma udobnim na putovanjima, čak i na putevima od tucanika u ruralnim predelima. Pored „common-rail“ dizel motora MAN D20 snage 310 KS u Euro 3 standardu i automatizovanog MAN TipMatic menjača, autobus Lion’s Explorer je opremljen širokim spektrom bezbednosne opreme, kao što su elektronski sistem kočenja (EBS) i sistem protiv blokiranja točkova pri kočenju (ABS).

MAN Lion's Explorer GNT Limpopo South AfricaMAN obučava servisno osoblje GNT-a pravilnom rukovanju vozilima kako bi obezbedili nesmetan rad autobusa. Servisiranje vozila će se obavljati MAN-ov zastupnik, kompanija Unitrans u gradu Polokavane, glavnom gradu provincije Limpopo. GNT će eksploataciju autobusa vršiti iz tri depoa u mestima Mokopane, Marbl Hol i Hudsprajt. Odatle će vozila putovati do sto kilometara dnevno, pretežno po putevima od tucanika. Sa voznim parkom od 540 autobusa, GNT godišnje preveze oko 37 miliona putnika godišnje.

Uvoznik MAN autobusa i šasija za Srbiju:

Sejari d.o.o.
Autoput za Zagreb 15, 11199 Novi Beograd
Tel.: Centrala +381 11 2608 700
e-mail: info@sejari.co.rs
web: www.manbus.rs

Descargar musica