Novi klupski autobus za FC Bayern

Novi klupski autobus za FC Bayern

Minhenski fudbalski prvoligaš pompezno kreće u novu sezonu sa novim autobusom MAN L Supreme Lion’s Coach.

Pred sam početak sezone, MAN je fudbalskom klubu Bayern iz Minhena predao novi autobus MAN L Supreme Lion’s Coach. Primopredaja je održana na prostoru ispred „Allianz“ Arene na veoma spektakularan način, gde je iluzionista Julius Frak „stvorio“ novi autobus na naizgled praznoj bini. Ovoj prezentaciji je prisustvovalo oko 300 zvanica.

man_lions_coach_fcbayern

Novi autobus zadovoljava stroge Euro 6 standarde, a zahvaljujući automatizovanom 12-stepenom menjaču, njegov 6-cilindrični motor može da generiše snagu do 480 KS. Pored toga, opremljen je sistemom MAN Easy Start koji vozaču olakšava polaske na uzbrdicama, kao i sigurnosnim sistemima za elektronsku stabilnost (ESP), aktivnim tempomatom (ACC), održavanjem vožnje u saobraćajnoj traci (LGS) i praćenjem pritiska u gumama na svim točkovima (TPM).

Enterijer autobusa je bogato opremljen. Među opremom je Lufthanza „infotainment“ sistem, spoljna kamera Continental koja ima 360 stepeni slobode, 30 sedišta sa električno podesivim stočićima i odmorištima za noge, LCD monitori, satelitski TV, WiFi i profesionalno ozvučenje Bang & Olufsen. Pored toga, tu je i kuhinja sa rernom, mikrotalasnom pećnicom ,indukcionom pločom, frižiderom i potpuno automatizovanim Jura kafematom.

MAN L Supreme Lion’s Coach za FC Bayern je dugačak 13,8 m, širok 2,55 m, a visok 3,8 m.
(Foto: MAN Truck & Bus)

Pogledajte video iz proizvodnje ovog autobusa:

Descargar musica