Patike kao karta za prevoz?

Patike kao karta za prevoz?

Iako je uvođenje elektronskog sistema naplate karata u javnom prevozu imperativ u 21. veku, postoji jedan sjajan i inovativan način kako taj isti prevoz učiniti još atraktivnijim.

Berlinski prevoznik, BVG (Berliner Verkehrsbetriebe) će u saradnji sa kompanijom Adidas Originals pustiti ograničenu seriju patika, koja će uključiti godišnju propusnicu za prevoz, omogućujući korisniku da besplatno putuje metroom, tramvajima, vozovima, autobusima i trajektima, bilo gde unutar berlinske zone javnog prevoza od 31. januara do kraja tekuće godine, izveštava CityLab.

bvg_adidas_1

Patike će imati dezen koji je identičan izgledu presvlake sedišta zastupljen u vozilima voznog parka, dok će na jeziku biti odštampana platnena verzije godišnje karte prevoznika BVG.

Saradnjom prevoznika BVG i Adidasa omogućeno je neograničeno putovanje celom mrežom javnog prevoza u Berlinu do kraja 2018. godine.

Jezik patike sadžaće karakteristiku koja je verovatno upečatljivija – platnenu verziju godišnje putničke karte. To znači da vlasnik dobija besplatna putovanja metroom, tramvajima, autobusima i trajektima bilo gde u berlinskoj putničkoj zoni A i B – koje pokrivaju gotovo ceo grad, od 31 januara do kraja tekuće godine.

bvg_adidas_2

Zatim, tu je i cena, koja je iznosi 180 evra po paru. To ih čini skupljim nego prosečne patike, ali znatno jeftinije nego standardna godišnja karta čija je trenutno cena 728 evra za istu zonu. To je veoma dobra ponuda patika pa nije čudo što ih BVG drži u ograničenom broju. Samo 500 pari će biti u prodaji i jedino će biti dostupne u dve berlinske prodavnice Overkill ispred kojih će, bez sumnje, biti redovi pre kupovine.

Foto Adidas/Overkill

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica