Setra ima ulogu u filmu Fast & Furious 7

Setra ima ulogu u filmu Fast & Furious 7

Setra S 217 HDH za američko tržište je u poznatom akcionom filmu pretvorena u oklopljenu tvrđavu na točkovima.

Nema mnogo akcionih filmova koji su doživeli toliku popularnost i toliko nastavaka kao serijal Fast & Furious. A, da li ste znali da je jedan autobus marke Setra imao važnu ulogu u najnovijem 7. nastavku?

setra_s217hdh_fast&furious7_3 setra_s217hdh_fast&furious7_1

Svetska premijera Fast & Furious 7 je bila 2. aprila u bioskopima. Mnogi su pohrlili da pogledaju film čija je premijera kasnila i zbog glavnog glumca, Pola Vokera (Paul Walker) koji je tragično nastradao u saobraćajnoj nesreći 2014. godine. Dugo se nije znalo da li će film uopšte biti završen, ali je Polova porodica želela da se film završi, pa su njegova dva brata uskočila na njegovo mesto i pomogli da se 7. nastavak privede kraju.

setra_s217hdh_fast&furious7_4 setra_s217hdh_fast&furious7_5

U zapletu filma ekipa ima zadatak da oslobodi kidnapovanog kompjuterskog eksperta koji je razvio softver koji je u stanju da prati osobe bile gde po svetu putem raznih elektronskih uređaja. Ta osoba je zatočena u jednom specijalnom vozilu.

setra_s217hdh_fast&furious7_2

Remontovana Setra S 217 HDH proizvedena 1984. godine za tržište Severne Amerike je potpuno preuređena u tvrđavu na točkovima sa topovima i neprobojnom karoserijom. Postoji dugačka sekvenca u filmu koji bi ljubitelji autobusa svakako trebali da vide. Nećemo više ništa govoriti.
(Izvor Bussmagasinet.no, turntherightcorner.com)

Descargar musica