Setra S517HDH sa panoramskim krovom za verne kupce

Setra S517HDH sa panoramskim krovom za verne kupce

Autobuski prevoznik Midia Tours iz Minhena je preuzeo svoj 24. autobus visoke klase iz Setrinog centra za isporuku u Neu-Ulmu. Prevoznik je počeo sa radom pre 53 godina sa autobusom Setra S10.

Ekskluzivni model Setra TopClass S517HDH se pridružio pedesettrogodišnjoj tradiciji autoprevoznika Midia Tours iz Minhena. Na isporuku je lično doputovao i stariji partner i osnivač kompanije Atanasios Liontos koji je počeo sa radom pre 53 godine u Grčkoj sa autobusom Setra S10. Kada je video plavo-belu Setru S10 u centru za isporuku, vratilo mu se sećanje na svoj početak u ovom poslu. Posao je započeo u blizini Atine davne 1962. godine koju i danas vrlo rado provoza. Kako navodi, njegova prva Setra je prešla stotine hiljada kilometara bez ikakvog problema. Danas je čuva a voli ponekad i da se provoza njom i seti se lepih trenutaka koje je uz nju imao.

U međuvremenu, njegov sin, Kostas Liontos je preuzeo posao i preselio središte poslovanja u Minhen. Ovaj autoprevoznik u svojoj ponudi ima uglavnom daleke ture i kružna putovanja po Evropi. Trenutno, ova porodična firma ima 18 autobusa u voznom parku u Minhenu, od Setrinih GT-HD turističkih autobusa do DT spratnih visokoturističkih autobusa, dok je šest autobusa na redovnom poslu u Grčkoj. U bliskoj budućnosti, Kostas vidi isporuku 25. autobusa na istom mestu jednog od autobusa iz game Setra ComfortClass koji će zameniti stariju Setru S315GT-HD koja je opremljena liftom za osobe sa invaliditetom.

Isporučena Setra S517HDH koja poseduje TopSky panoramski krov je treći autobus ove generacije u firmi Midia Tours. Prema tvrdnji oca Atanasiosa i sina Kostasa, vernog kupca je Setra zaslužila dobrim odnosima na relaciji prevoznik-fabrika, odličnom podrškom za potrošače i odnos kvaliteta i cene što je, kako tvrde otac i sin, jedinstveno za Setru.

(Foto: Daimler Media)

Descargar musica