Vozni park Suboticatransa bogatiji za četiri polovna autobusa

Vozni park Suboticatransa bogatiji za četiri polovna autobusa

U proteklim nedeljama, vozni park Suboticatransa je obogaćen za četiri polovna autobusa gradsko-prigradskog tipa. Ovo je prva nabavka u ovom preduzeću posle nabavke deset minibusa  marke Iveco koji prevoze putnike u gradskom saobraćaju.

Ova četiri polovna autobusa su nabavljena posredstvom preduzeća Autotehna 024 iz Subotice, a isporučena su u dva lota, po dva autobusa. U prvom lotu su stigli prigradski autobusi tipa Neoplan Centroliner L i MAN A21. Oba autobusa koriste MAN-ove motore uparene sa automatskim menjačem. Oba autobusa takođe imaju dvoja vrata sa otvaranjem spolja, dok je unutrašnjost opremljena tapaciranim neoborivim sedištima namenjenim za prigradske linije sa malim izmenama putnika. Nijedan od ova dva autobusa ne poseduje klima uređaj i šibere, pa je sva klimatizacija unutrašnjosti prepuštena ventilacionom sistemu.

6cJhIgEoTkC3v6

U drugoj isporuci je u garažu ove firme vozni park je obogaćen za dva autobusa iz proizvodnog programa bavarskog MAN-a tipa Lion’s Regio i A21. Oba autobusa poseduju klima uređaj, a o bezbednosti će se u zelenom Lion’s Regiu pobrinuti i video-nadzor. Srednjepodni MAN Lion’s Regio je namenjen međugradskom saobraćaju dok će niskopodni MAN A21 saobraćati na prigradskim linijama. Kao i prva dva, ovi autobusi poseduju automatski menjač.

rYOUJcKqFS8ePM

U saobraćaju je trenutno samo beli Neoplan Centroliner L, dok se izlazak preostala tri autobusa na linije očekuje svakog dana.

(Foto: sboy – Autobusi.NET/Tekst: Dušan Dakić)

Descargar musica