15 VDL Futura za Contiki

15 VDL Futura za Contiki

VDL Bus & Coach je nedavno isporučio 15 turističkih autobusa Futura sa „de-luks“ opremom prevozniku Contikiholland.

Prevoznik Contikiholland se opredelio za “de-luks” verziju Future. U njoj ima mesta za 54 putnika koji uživaju u potpunom komforu zahvaljujući podešavajućim sedištima, USB/HDMI/AUX/VGA priključcima i utičnicama za struju od 220 V za punjenje telefona, tableta, baterija na kamerama i sličnih uređaja. Turistički autobusi imaju i dodatno povećan prostor za prtljag.

VDL-Futura-Contiki1

Dvoosovinski autobusi dužine 12,9 m su opremljeni moćnim motorom DAF MX-11 271 snage 271 kW (370 KS). Zahvaljujući menjaču ZF AS-Tronic, komfor u vožnji i niska potrošnja goriva su još dodatno optimizovani. Jedinstvena odlika ove narudžine je da su svih 15 VDL Futura opremljene solarnim panelima na krovu. Energija dobijena iz solarnih panela se koristi za punjenje akumulatora. Na taj način je akumulator stalno pun i štedi se na gorivu i održavanju. Autobusi su opremljeni i tankom za sakupljanje kondenzovane vode iz klima uređaja. Ta voda se koristi za čišćenje autobusa tokom putovanja.

VDL-Futura-Contiki2

Prevoznik Atlas Reizen b.v., koji radi pod imenom Contikiholland, ima sedište u holandskom gradu Stelendam. Contikiholland se bavi prevozom na dnvenim i višednevnim turističkim putovanjima, školskim ekskurzijama i transferima. U voznom parku imaju ukupno 88 autobusa, isključivo marke VDL.

VDLSerbia_logo

VDL Bus & Coach Serbia d.o.o. Beograd
Gandijeva 99D | 11070 | Beograd | Srbija
Telefon +381 (0)11 21 66 525 | Fax +381 (0)11 31 89 760
www.vdlbuscoach.rs

Descargar musica