Autobusi.NET na sajmu autobusa Busworld Kortrijk

Autobusi.NET na sajmu autobusa Busworld Kortrijk

Kompanije Sejari i SDT Group iz Beograda, kao i Novatronic iz Novog Sada, podržali su prisustvo našeg portala na najvećem ovogodišnjem sajmu autobusa, u belgijskom gradu Kortrajku.

Kako to biva godinama unazad, dolazak jeseni za naš portal znači odlazak na neki od najpoznatijih svetskih sajmova privrednih vozila, pre svega autobusa. Ove godine je to bijenalna izložba autobusa Busworld, koja se održava u Belgiji u Kortrajku od 16-21. oktobra 2015. godine. Svi najznačajniji svetski proizvođači autobusa i prateće opreme spremaju novitete i iznenađenja baš za ovaj sajam. Prvi domaći sajt posvećen autobusima – Autobusi.NET, akreditovan je i biće prisutan da sve ove novitete zabeleži na licu mesta.

busworld-logo-2015

Iako sajam svoje kapije za posetioce otvara 16. oktobra, mi ćemo tamo biti prisutni i dan ranije na novinarskom danu i preneti vam prve fotografije noviteta. Sve to ćete moći da pratite na našem Forumu i na brojnim reportažama na našem portalu.

busworld2015_banner

Prisustvo portala Autobusi.NET na sajmu Busworld u Kortrajku su potpomogle kompanije Sejari d.o.o. i SDT Group d.o.o. iz Beograda, kao i Novatronic d.o.o. iz Novog Sada i ja im se na tome ovim putem zahvaljujem.

Saša Conić
Urednik portala

Descargar musica