Lav ne spava – debituje MAN Lion’s Coach

Lav ne spava – debituje MAN Lion’s Coach

Nakon potvrđene premijere u Belgiji za novi Mercedes-Benz Tourismo, MAN uzvraća udarac i upisuje se na listu premijera na Busworld 2017 sa novom generacijom visokoturističkog autobusa.

Iako najava nove generacije jednog od najprodavanijih turističkih autobusa predstavlja veliku vest, još uvek nije poznato mnoštvo detalja o novom lavu. Kako MAN navodi u saopštenju, glavni motiv pri kreiranju novog autobusa je bio moderan, ali vanvremenski dizajn. Iz ove fabrike će na vozilu debitovati spoljašnje osvetljenje u LED tehnologiji, za razliku od dosadašnjih halogenih farova.

Premijera na sajmu Busworld 2017. © MAN Truck & Bus

Premijera na sajmu Busworld 2017. © MAN Truck & Bus

Što se tiče tehničkih detalja, MAN nije otkrio potencijalne konfiguracije vozila. Nije poznato ni koji će se motor ugrađivati, mada je za očekivati da se ponudi sa motorom D26, koji je debitovao prošle godine. Naravno, ogroman trud je uložen kako u bezbednost, tako i u ekonomičnost, odnosno u sisteme efikasnog krstarenja koji prepoznaje teren ispred sebe i bira brzinu kako bi što bolje iskoristio snagu, a tu je i sistem koji će izbaciti vozilo iz brzine ukoliko vozač ne pritiska gas ili kočnicu.

Descargar musica