BISTRO SETRA NA SPRAT ZA STEVU

Nemački prevoznik „Steva Turistik“ je preuzeo tri nova spratna autobusa Setra S 431 DT, čiji je donji nivo opremljen kao kafić sa 16 mesta za sedenje.

Setra S 431 DT Bistro Coach Stewa Touristik GmbHNajveći nemački vozni park bistro autobusa je upravo postao još veći. „Steva Turistik“ (Stewa Touristik GmbH) je proširio svoj vozni park na 25 autobusa kupovinom još tri spratna modela Setra S 431 DT. U poslednjih godinu dana je ovaj prevoznik preuzeo ukupno šest autobusa iz fabrike iz Ulma. Glavna karakteristika ovih autobusa je što je donji nivo opremljen kao kafić, gde za ukupno 4 stola može da sedi 16 putnika u luksuznim „Setra Voyage“ kožnim sedištima.

Putnici koji ne žele da sede u donjem nivou, mogu da se opuste na gornjem nivou koji nudi prostor za 56 putnika. Vozila su opremljena tako da imaju kuhinju sa kafe aparatom, frižiderom i sudoperom, interfon, vrhunski audio/video sistem sa USB priključcima, LED osvetljenje na prednjim i zadnjim vratima, kameru za vožnju unazad sa sistemom za čišćenje. Vozač na raspolaganju ima i sisteme asistencije kao što su DISTRONIC koji radi kao prilagodljivi tempomat, aktivna asistencija prilikom kočenja – ABA (Active Brake Assist) i održavanje vozila u saobraćajnoj traci – SPA (Spurassistent).

Sa preko 180 zaposlenih, Steva Turistik je jedan od vodećih turističkih prevoznika u regiji Rajna-Majna. Firma je osnovana daleke 1926. godine, a prvi put kupuju Setra autobuse 1967. godine i to tri modela S 14. Od tada kompanija ostaje verni kupac Setra autobusa do danas. Kupovinom tri autobusa Setra S 216 HDS 1981. godine, odlučeno je da će ubuduće svi autobusi Steva Turistika imati organizovano posluživanje putnika i turističkog vodiča. Prva spratna Setra je stigla već sledeće godine.

Foto: Daimler

Setra S 431 DT Bistro Coach Stewa Touristik GmbH

Setra S 431 DT Bistro Coach Stewa Touristik GmbH

Descargar musica