Blaguss vozi fudbalere novim Setra autobusima

Blaguss vozi fudbalere novim Setra autobusima

Austrijski prevoznik Blaguss iz Beča vozi fudbalere klubova „FK Austria” i „SK Rapid” novim autobusima Setra S 517 HD.

Dva najveća bečka fudbalska kluba “FK Austria” i “SK Rapid” mogu da se pohvale korišćenjem luksuznih autobusa iz serije Setra ComfortClass 500 za prevoz svojih timova. Vlasnik luksuzno opremljenih autobusa tipa S 517 HD je bečki prevoznik Blaguss, koji je stavio na raspolaganje svoja raskošno opremljena vozila ovim prvoligašima tokom trajanja sezone.

Autobusi su brendirani u boje klubova tokom sezone i koristiće se oko 40 puta za prevoz fudbalera za utakmice kod kuće i na gostovanjima. Blagodeti ovih luksuzno opremljenih autobusa neće koristiti samo prvotimci, već i drugi timovi i igrači amateri iz ovih klubova.

s517hd_blaguss4

s517hd_blaguss3

Igrači i osoblje 24-strukog šampiona FK Austria mogu da se opuste u 32 sedišta tipa “Setra Voyage Supreme”, od kojih su neka opremljena električno podesivim stočićima – odmorištima za noge. Pored toga, ovaj ljubičasti autobus je opremljen kuhinjom sa mikrotalasnom pećnicom i kafematom, satelitskim TV sistemom, kao i vrhunskim audio-video sistemom sa visokim kvalitetom slike i zvuka. Ovo se takođe odnosi i na zeleno-beli troosovinski autobus koji će koristiti višestruki šampion SK Rapid. Zadnji deo autobusa je opremljen sa 40 sedišta “Setra Voyage Supreme”, dok tri klupska stola služe za održavanje sastanaka ili za opuštene razgovore. Ako neko želi da se opusti slušajući muziku ili gledajući film, to može da uradi koristeći iPod ili iPhone, koji se sve vreme mogu dopunjavati kod svakog reda sedišta. Oba autobusa su opremljena najsavremenijim sistemima za asistiranje vozaču tokom vožnje, uključujući i program za praćenje saobraćajnih traka i adaptivni tempomat sa kočenjem u slučaju nužde.

s517hd_blaguss2 s517hd_blaguss1

Blaguss je vodeći austrijski prevoznik već 20 godina, koji uslužuje najrenomiranije sportske klubove. Sa najmlađim voznim parkom u Evropi (prosečna starost voznog parka je 2,2 godine), Blaguss veliku pažnju poklanja smanjenju potrošnje goriva i podizanju nivoa ekologije na putevima. Blaguss zapošljava preko 550 radnika na svojim lokacijama u Austriji, Slovačkoj i Mađarskoj.
(Foto: Daimler)

Descargar musica