Scania za češke hokejaše

Scania za češke hokejaše

Za međunarodno prvenstvo u hokeju nedavno održano u Slovačkoj, Češka je izabrala Skaniju za zvanični autobus nacionalnog tima.

Poslednji put kada je Scania obezbedila timski autobuski prevoz, 2005. godine, Češka je postala svetski šampion, pa se tim nada da je obnova saradnje sa Skanijom dobar znak. Može biti: Češka se trenutno nalazi na šestom mestu IIHF svetske rang liste, ali ide na Svetsko prvenstvo u dobroj formi, nedavno osvojivši prijateljske utakmice protiv Austrije, Nemačke i Slovačke.

scania_interlink_czech_hockey_3

Neposredno pre tih mečeva, Skanija je predala ključeve novog autobusa u centru za obuku tima u Pragu. Tamo je autobus svečano dočekan uz prisustvo izrača, trenera nacionalnog tima Miloša Ržíha i Džejmsa Armstronga, izvršnog direktora kompanije Scania Central European Region (CER).

Dugoročna saradnja
Skanijin autobus neće samo ponosno nositi logo nacionalnog tima Češke i boje IIHF prvenstva. Skanija i češki hokej su se dogovorili o dugoročnoj saradnji.

“Ponosni smo što je češki hokejaški tim izabrao Skaniju, koja je poznata po svojoj pouzdanosti i izdržljivosti. To su upravo kvaliteti idealnog suigrača, tako da verujemo da ćemo doprineti ne samo dobrom učinku na ledu, nego i dobroj atmosferi izvan arene”, kaže Lukaš Martinu, menadžer prodaje kompanije Scania.

Direktor prodaje Marijan Černoh dodaje: ”Kao švedski brend, veoma nam je blizak hokej. Siguran sam da ćemo podržati češke igrače na putu do pobede”.

scania_interlink_czech_hockey_1

scania_interlink_czech_hockey_2

Karakteristike Scania Interlink:
– 14,2 metara dužine
– 59 udobnih sedišta
– Bosch ekrani od 19 inča
– Snažan motor koji pruža 450 KS

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica