BYD i ADL prodali preko 100 električnih dabl dekera

BYD i ADL prodali preko 100 električnih dabl dekera

Kompanije Alexander Dennis Limited i BYD Europe zadovoljne prodajom električnog dabl dekera Enviro400EV.

Kompanije Alexander Dennis Limited (ADL) i BYD Europe, koje isporučuju vodeći model električnog autobusa u Ujedinjenom Kraljevstvu, zajedno su objavili da je saradnja na električnim vozilima uveliko dostigla 100 prodatih dabl dekera. ADL je ćerka firma kompanije NFI Group Inc. (NFI), jednog od najvećih svetskih nezavisnih proizvođača autobusa, a BYD je globalni lider među novim energetskim vozilima, sa vise od 50.000 isporučenih potpuno električnih gradskih i turističkih autobusa, zajedno sa baterijama i drugim tehnologijama.

BYD_ADL_Enviro400EV_2

Vest je usledila kada su kompanije BYD i ADL primile još jednu značajnu porudžbinu za vozni park električnih dabl dekera Enviro400EV bez emisije, dok prevoznik National Express potvrđuje 19 vozila za Zapadni Midlends u Birmingemu.

BYD_ADL_Enviro400EV_1

Ove impresivne brojke za BYD ADL dabl deker uključuju značajne dogovore o novim vozilima sa jednim od najvećih prevoznika Ujedinjenog Kraljevstva uključujući Metroline, Stagecoach, National Express i RATP Dev London. BYD ADL partnerstvo je napravilo pomak ka električnoj mobilnosti unutar sektora javnog prevoza u poslednjih 12 meseci, jer sve više prevoznika shvata koristi od kombinovanja ADL-ovog stila i prijemčivog dizajna sa električnim radom bez emisije. Važno je napomenuti da kompanija BYD projektuje i instalira infrastrukturne sisteme za punjenje kako bi svojim klijentima pružila sve na jednom mestu kada je reč o elekrifikaciji voznog parka.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica