50 ADL dabldekera za Singapur

50 ADL dabldekera za Singapur

Singapurski LTA poručio je od kompanije Alexander Dennis Ltd. 50 novih Enviro500 dabl deker autobusa sa troja vrata i dva stepeništa. Prvi autobusi biće isporučeni sledeće godine.

Nadovezujući se na svoju globalnu stručnost u prilagođavanju dabl deker autobusa potrebama tržišta, kompanija Alexander Dennis razvila je inovativni concept za Singapur. Ovi Enviro500 autobusi posedovaće dizajn ravnog poda zajedno sa troja putničkih vrata i dvoje stepeništa, jedno sa prednje i jedno sa zadnje strane vozila, koja omogućavaju putnicima da se kreću brzo i bezbedno.

ADL_Enviro500_LTA_SIngapore_1

ADL_Enviro500_LTA_SIngapore_3

Dizajn se nadovezuje na autobuski concept koji kojeg je kompanija Alexander Dennis razvila za model LTA 2016. godine, dodajući nove inovacije koje uključuju upotrebu najnovije tehnologije karosiranja aluminijumskim kompozitom i prisustvo novih karakteristika sigurnosti i uštede energije.

ADL_Enviro500_LTA_SIngapore_2

Novih 50 autobusa pridružiće se već isporučenim Alexander Dennis Enviro500 autobusima koji već rade u Singapuru, a ima ih 216. Vozila će se servisirati u novom objektu od 2.500 kvadratnih metara na severu Singapura koji je otvorio ADL prošle godine.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica