ADL održava dabl-dekere u Meksiku 5 godina

ADL održava dabl-dekere u Meksiku 5 godina

Alexander Dennis Limited je potpisao ugovor sa prevoznikom Metrobus iz Meksiko Sitija o petogodišnjem održavanju 90 autobusa tipa Enviro500.

Firma Alexander Dennis Limited (ADL), podružnica kompanije NFI Group Inc, jedan od najvećih svetskih nezavisnih proizvođača autobusa, objavila je da je potpisan sveobuhvatan ugovor o pružanju usluga za održavanje voznog parka od 90 Enviro500 koji se koristi u mreži brzog autobuskog prevoza Metrobús u Meksiku. Petogodišnji ugovor nudi opciju godišnje obnove do predviđenog životnog veka atobusa.

ADL_Enviro500_Mexico_City

Posle 17 meseci rada na Metrobús liniji 7, 90 dabl deker autobusa prevezlo je više od 50 miliona putnika duž poznate gradske avenije Paseo de la Reforma, u ukupnoj dužini od 8 miliona kilometara. I do 150.000 ljudi koristi ovu uslugu svakog dana.

Nakon pružene podrške, kompanija Alexander Dennis sada povećava efikasnost rada preuzimajući preventivna održavanja i svakodnevne provere dva vozna parka prevoznika Sky Bus Reforma i Operadora Línea 7. Smanjivanjem troškova kroz udruživanje održavanja za oba prevoznika, Alexander Dennis smanjuje ukupne troškove vlasništva nad vozilima za Metrobús. Korektivno održavanje se vrši po potrebi, dok će popravke posle nesreća takođe ponuditi Alexander Dennis na konkurentnoj osnovi. Prevoznici ostaju zaduženi za čišćenje, dopunu gorivom i održavanje točkova i guma.

adl_enviro500_mexico_city3

Kompanija Alexander Dennis postavila je objekat u naselju Maravillas u kojem će tim od 14 mehaničara i inženjera obavljati ugovorene usluge.

“Sa svojim sveobuhvatnim dometom i dugim trajanjem, ugovor obezbeđuje sofiticiran i aranžman održavanja koji nadmašuje sve što se do sada nudilo Meksiku. To će pokazati da u pogledu ukuonih troškova vlasništva, naši dabl deker autobusi konkurentno rešenje u Meksiko Sitiju i drugim mestima”, kaže Gerardo Múgica, direktor firme Alexander Dennis Mexico.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica