Van Hool sa 3 premijere u Briselu

Van Hool sa 3 premijere u Briselu

Belgijski proizvođač autobusa Van Hool predstaviće na sajmu Busworld tri nova autobusa. Autobusi.NET će ispratiti ovaj događaj sa lica mesta!

Kompanija Van Hool, nezavisni proizvođač gradskih, turističkih autobusa i industrijskih vozila, izložiće svoje modele na manifestaciji BUSWORLD EUROPE, predstavljajući javnosti ne manje od tri vozila na svom štandu. Pored toga, Van Hool će predstaviti brojne tehnološke inovacije koje oslikavaju inovativnu snagu kompanije.

VanHool_EX11L

EX11
Pre samo četiri godine kompanija Van Hool pokrenula je proizvodni asortiman EX, modernu, efikasnu, inovativnu i udobnu alternativu sve većoj konkurenciji turističkih autobusa na svetskom tržištu. Na manifestaciji BUSWORLD EUROPE kompanija će predstaviti EX11, četvrti model linije EX (pored EX15, EX16 i EX17). Sa njim, Van Hool odgvara rastućim potrebama tržišta, dobro opremljenim, udobnim vozilom u klasi od 11 metara. Uključujući L i H varijante, sa niskom ili standardnom visinom za ulaz, kompletna EX linija se sastoji ne manje od 10 verzija. Poput svih tihverzija, EX11 se može poručiti odmah. Sve su dostupne sa snažnim, ekonomičnim DAF motorima najnovije “NG” generacije, zajedno sa širokim asortimanom ručnih, automatizovanih i automatskih menjača.

VanHool_ExquiCityPau

Exqui.City Fuel Cell for Pau (FRA)
2017. godine francuski grad Po uputio je porudžbinu kompaniji Van Hool za 8 Exqui.City18 FCs: zglobni „trambusi“ (tramvaj-autobus) sa pogonom na vodonik. Ovaj pogon prevodi vodonik i kiseonik u električnu energiju povratnom elektrolizom. S jedne strane električna energija se koristi za napajanje vozila, a s druge strane neiskorišćena energija se skladišti u litijumskim baterijama kao rezervna energija u slučaju da zatreba, na primer kada polazi sa stajališta. Jedina emisija ovog vozila “bez emisije” je vodena para.

Ova vozil su sama po sebi premijera: nikada do sada nije napravljen sistem brzog prevoza sa pogonom na vodonik u zglobnom „tramvaj-autobusu“ dužine 18 metara. Model Exqui.City18 FC za Po ima kapacitet za 125 putnika. Vozilo se može potpuno napuniti za 10 minuta, sa opsegom od oko 300 kilometara. Stoga ovi autobusi pružaju prevoznicima najviši novi radne fleksibilnosti i produktivnosti.

VanHool_CX45E

CX45E na električni pogon
Model CX45E je turistički autobus sa kompletnim pogonom na električnu energiju napravljen za američko tržište. Van Hool je izabrao vodećeg američkog proivođača tehnologije baterija za teška vozila, Proterra, za snabdevanje E2 tehnologijom baterija. Vozila sa 100% električnim pogonom imaće ukupan kapacitet baterija od 648KWh i opseg od oko 300 kilometara. Ovi turistički autobusi biće idealno rešenje za mnoge kupce sa stalnim putanjama, naročito u gradskim i privatnim okruženjima.

Van Hool sarađuje sa ekskluzivnim partnerom ABC Bus Companies više od 30 godina postavljajući belgijsku kompaniju na mapu Sjedinjenih Američkih Država. Danas je na američkim putevima više od 11.000 turističkih i gradskih autobusa kompanije Van Hool.

18 vozila i tehnološke inovacije
Van Hool će predstaviti ne manje od 18 vozila na sajmu BUSWORLD EUROPE: sedam turističkih i jedan gradski autobus biće na izložbenom podijumu, a 10 turističkih autobusa biće korišćeno za probne vožnje. Ovo će profesionalnim posetiocima pružiti šansu da spoznaju kvalitet širokog asortimana kompanije Van Hool. Kompanija će iskoristiti ovaj događaj kako bi predstavila tehnološke inovacije na nekoliko svojih vozila na sajmu autobusa Busworld Europe 2019.

Autobusi.NET će biti prisutni na manifestaciji BUSWORLD 2019 koji se u Briselu održava od 18-23. oktobra 2019. godine.

Među sponzorima našeg putovanja su i kompanije:

Euroglass Service DOO Beograd – specijalisti za auto stakla za autobuse

Buses and Coaches DOO Beograd – zastupnik za autobuse Otokar

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica