Četvrt veka Novatronika

Četvrt veka Novatronika

Novatronic DOO iz Novog Sada, vodeća domaća kompanija u proizvodnji hardverskih i softverskih rešenja u javnom prevozu, ove godine slavi 25 godina uspešnog rada.

Novatronic DOO je kompanija za razvoj i proizvodnju sistemskih softverskih i hardverskih rešenja posvećenih javnom saobraćaju. U navedena rešenja spadaju uređaji za informisanje i brojanje putnika u javnom transportu, uređaji za informisanje putnika na stajalištima javnog saobraćaja i ostala rešenja toga tipa. Pored navedenog u proizvodni program spadaju i uređaji koji pružaju informacije o broju slobodnih parking mesta na javnim parkinzima u zoniranom saobraćaju, kao i različitih informacionih displeja za primenu u industriji.

novatronic3

Ove 2018. godine Novatronic proslavlja 25 godina postojanja koje je najviše vezano za njihovu orijentaciju ka zadovoljenju potreba kupaca, ostvarivanjem zajedničkih ciljeva i pružanju kvaliteta u proizvodima i uslugama. To svakako ne bi uspeli bez izuzetno stručnog i posvećenog tima koji deli iste vrednosti svih ovih godina. U proteklim godinama, svojim radom, usavršavanjem, korektnim partnerskim odnosima, ažurnošću i profesionalizmom Novatronic je stvorio veliku mrežu klijenata, u koju je uključeno na stotine kupaca kako iz zemlje tako i iz inostranstva. Javni saobraćaj i javni transport prepoznati su kao jedna od strateških razvojih grana u svim evropskim zemljama i u toku je veliki porast investicija u ovu oblast.

novatronic1

Pored redovnog prisustva na domaćim i sajmovima u okruženju, za Novatronic je posebno značajno izlaganje na sajmovima IT-Trans u Karlsrueu i Inno-Trans u Berlinu. IT-Trans je sajam inteligentnih urbanih trasportnih sistema. Novatronic će izlagati i na štandu F24 u DM areni u periodu od 6. do 8. marta 2018. Nakon toga sledi Berlin, gde će se Novatronic predstavljati u periodu od 18. do 21. septembra na Internacionalnom sajmu posvećenom savremenim transportnim tehnologijama u šinskom saobraćaju, kao i inovacijama na trasportnim komponentama i vozilima. Inovacije sa kojima će se Novatronic predstaviti će biti rešenja za stanične displeje u E-paper tehnologiji, kao i najsavremeniji informacioni displeji za šinska i drumska rešenja.

novatronic4

Kvalitet je ključna reč za Novatronic i upravo to im je omogućilo da svih proteklih godina nastupaju kao lider u oblasti proizvodnje hardverskih i softverskih rešenja u javnom saobraćaju na domaćem i na stranom tržištu. Od samog početka Novatronic teži da bude inovativan i drugačiji od konkurencije. Osnovno opredeljenje je posvećenost kreiranju proizvoda visokog kvaliteta za upotrebu u javnom transportu, proizvoda kojim će klijenti Novatronica biti izuzetno zadovoljni. Razvojni tim Novatronica je tvorac brojnih originalnih, prvoklasnih rešenja i inovativnih proizvoda, a njihova posvećenost kvalitetu je pokretačka snaga koja održava Novatronic na poziciji jednog od vodećih proizvođača. Novatronic teži partnerskim odnosima sa svojim klijentima, prvenstveno jer su spremni da odgovore najrazličitijim zahtevima klijenata. U poslednje vreme Novatronic ima dosta zahteva za softverskim rešenjima u javnom trasportu pa će u tom pravcu biti veoma izvestan rast potencijala kompanije.

novatronic-logo-1

Karađorđeva 1, Novi Sad, Srbija

Telefoni:
Telefon: +381 (0) 21 47 21 456
Fax: +381 (0) 21 529 432

Descargar musica