EKSKLUZIVNO: FlixBus i Fudeks postali partneri

EKSKLUZIVNO: FlixBus i Fudeks postali partneri

Nemački start-up i trenutno jedan od najjačih autobuskih prevoznika u Evropi, FlixBus, potpisao je ugovor o saradnji sa beogradskim Fudeksom. U Beogradu otvorena kancelarija koja trenutno zapošljava četiri radnika.

Dvadesetpeta država u koju dolazi mreža zelenih autobusa je upravo Srbija. U prvim koracima koje FlixBus pravi prema Srbiji, otvorena je saradnja sa beogradskim prevoznikom koji posluje 21 godinu. Kako navodi FlixBus, uvrštavanjem Fudeksovih linija u prodajnu mrežu, putnicima iz Srbije je sada otvorena mreža od dve stotine hiljada polazaka na više od 1200 destinacija u 24 evropske zemlje.

Visoki standardi za sigurnost i komfor privukli FlixBus. © Stefan Nikolić

Visoki standardi za sigurnost i komfor privukli FlixBus. © Stefan Nikolić

Direktor FlixBusa za centralnu i istočnu Evropu, Darko Jus, izjavio je da su se opredelili za saradnju sa Fudeksom zbog dugogodišnjeg iskustva ali i visokih standarda po pitanju bezbednosti i komfora koji Fudeks pruža. Medijima se obratio i Srđan Drača, direktor sektora za najam u Fudeksu, rekavši da je saradnjom sa FlixBusom otvoren novi kanal prodaje karata za stalne putnike, ali da su i obostarno približili Srbiju ostatku Evrope. On je pozdravio sve nove putnike kojima je, na ovaj način, približena Srbija kao i one kojima su otvorene brojne kombinacije putovanja i spajanja destinacija.

Međunarodne linije uvrštene u prodajni sistem, ali autobusi neće pozeleneti. © Se7en

Međunarodne linije uvrštene u prodajni sistem, ali autobusi neće pozeleneti. © Se7en

Fudeksove linije na koje je uvršten FlixBus prodajni sistem su: Beograd – Budimpešta, Beograd – Beč, Beograd – Skoplje, Beograd – Pariz i Beograd – Firenca. Osim ovih gradova, unutar prodajnog sistema nalaze se Novi Sad, Veliko Gradište, Svilajnac, Negotin, Požarevac i Kumanovo. Kako je izjavio direktor FlixBusa za centralnu i istočnu Evropu, Fudeksovi autobusi neće pozeleneti još uvek, ali će trideset miliona putnika svakako profitirati od proširene mreže vožnjom u kvalitetnim autobusima po atraktivnim cenama putem interneta.

Descargar musica