Električni BYD midibusi za Siciliju

Električni BYD midibusi za Siciliju

Grad Mesina na Siciliji je od nedavno bogatiji za 16 potpuno električnih midibusa.

Kompanija BYD je javnom prevozniku ATM (Azienda Trasporti Di Messina) iz grada Mesina na Siciliji isporučila 16 potpuno električnih midibusa dužine 8,7 metara. Zvanična primopredaja novih autobusa je održana na poznatom Trgu Duomo. Za BYD je ovo značajna isporuka jer prevoznik ATM ima drugi najveći vozni park BYD midibuseva u Italiji. U Torinu uveliko već saobraća 28 električnih BYD autobusa. Kompanija BYD je do sada obezbedila udeo od preko 50% od ukupnog tržišta električnih autobusa u Italiji.

BYD_ATM_Messina_2

Ova primopredaja je poslednja u nizu značajnih uspešnih prodaja za kompaniju BYD vodećim lokalnim prevoznicima širom Evrope, uključujući prevoznike u Madridu, Valensiji, Badahozu i Badaloni u Španiji, Koumbri u Portugalu, i tekućim isporukama širom Skandinavije. Mesina takođe, označava značajnu geografsku prekretnicu za BYD u Evropi, sa BYD električnim autobusima koji se sada mogu videti širom evropskog kontinenta.

BYD_ATM_Messina_1

BYD električni autobusi za prevoznika ATM predstavljaju prvi ovakav vozni park na ostrvu Siciliji. Lokalni prevoznik u Mesini takođe može da se pohvali najvišim procentom električinh autobusa (15% ukupno) u odnosu na druge prevoznike širom Italije. Takođe je značajno da kupovina novih električnih autobusa, kapaciteta za 53 putnika, dolazi preko državnog finansiranja, direktno preko grada Mesina.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica