Nobina uzima 138 električnih BYD

Nobina uzima 138 električnih BYD

Nobina, najveći autobuski prevoznik u Švedskoj i Nordijskoj oblasti, naručio je još 20 električnih autobusa od kineskog proizvođača BYD. Isporuka zglobnih električnih autobusa dužine 18 metara počeće krajem 2019. godine.

BYD će isporučiti električne autobuse u dva lota, prvi sa četiri vozila za Stokholm i šesnaest za grad Linćeping. Najnovija porudžbina električnih autobusa sledi nakon što je Nobina već poručila za 26 vozila BYD prošle jeseni, uključujući 11 električnih autobusa dužine 12 metara, 10 zglobnih električnih autobusa dužine 18 metara i 5 midi buseva dužine 8,7 metara, koji su planirani za isporuku ovog leta. Ukupno 138 vozila su namenjena za kompaniju Nobina kao najvećeg kupca BYD autobusa u Nordijskom regionu.

byd_18m

36 električnih BYD autobusa je u radu u nekoliko švedskih gradova, uključujući Eskilstunu, Engelholm i Nortelje i Landskrunu – sa oko 70 dodatnih BYD električnih autobusa planiranih za isporuku u Norveškoj i Danskoj. Nedavne narudžbine potvrđuju sve veće prisustvo kineskog proizvođača električnih autobusa u Evropi, uključujući porudžbine iz Holandije, Francuske i Italije. Preko 700 BYD električnih autobusa trenutno prevozi ili je poručeno u celoj Evropi.

Težnja ka prevozu bez emisije osnovni je cilj prevoznika Nobina. Njegovi najnoviji BYD električni autobusi bez emisije napajaju se novom generacijom BYD gvožđe-fosfatnim baterijama bez kobalta, koje pružaju visok nivo performansi, sigurnost pri radu i proizvedene su u skladu sa strogim ekološkim standardima.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica