15 električnih BYD za španski Badahoz

15 električnih BYD za španski Badahoz

Kompanija BYD je isporučila 15 električnih autobusa dužine 12 metara u španski grad Badahoz – jedan od najvećih korisnika BYD električnih autobusa iz ove zemlje.

Javni prevoznik TUBASA (Transportes Urbanos de Badajoz, SA), deo grupacije Ruiz i jedan od glavnih španskih putničkih prevoznika, već je pustio vozila u upotrebu. BYD električni autobusi bez emisije isporučeni su kao zamena za vozni park prevoznika TUBASA i uveliko pokazuju značajne uštede kada ih poredimo sa prethodnim autobusima sa pogonom na dizel.

BYD_Badajoz_2

Isporuka BYD električnih autobusa obeležena je na specijalnoj ceremoniji predaje u Badahozu početkom maja uključujući predstavnike kompanije TUBASA i predstavnike grada. Isporuka BYD voznog parka znači da Badahoz postaje najveći korisnik električnih autobusa u Španiji, sa prevoznikom TUBASA koji ima najveći udeo električnih autobusa među javnim prevoznicima u Evropi. U značajnoj opredeljenosti da grad učini još više ekološkim, gradonačelnik Badahoza je obećao da će se nastaviti prelazak na 100% električni vozni park.

Sa pogonom na BYD gvožđe-fosfatne baterije, novi BYD električni autobusi mogu se pohvaliti opsegom od 250 kilometara između punjenja u SORT 2 uslovima. Sa sedištem u El Nevero industrijskoj zoni, prevoznik TUBASA postavio je 15 mesta za punjenje te se potpuno napajanje postiže za samo četiri sata.

BYD_Badajoz_1

Kompanija BYD takođe je potvrdila porudžbinu za osam električnih autobusa dužine 12 metara za Badalonu, u provinciji Barselona, koja je uskoro planirana za isporuku, uz dodatne porudžbine prevoznika iz Madrida i Valensije. Portugalski grad Koimbra takođe se priprema za isporuku osam BYD električnih autobusa sledeće sedmice, a sama kompanija BYD ističe da to ukazuje na povećanu potražnju za njihovim potpuno električnim autobusima bez emisije širom Pirinejskog poluostrva.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica