ISPORUČENA POSLEDNJA VDL FUTURA CLASSIC

ISPORUČENA POSLEDNJA VDL FUTURA CLASSIC

Anderson Travel iz Londona je postao ponosni vlasnik poslednja dva proizvedena autobusa tipa VDL Futura Classic FHD-104. Jubilarni autobusi su dužine 10,4 metara, luksuzno su opremljeni i radiće na grupnim turama u Londonu.

VDL Futura Classic Anderson TravelMark Anderson iz londonske komapnije MS Anderson Holdings, svečano je preuzeo 7. februara 2014. godine poslednja dva autobusa tipa VDL Futura Classic. Kompaniji Anderson su neophodni manji luksuzni turistički autobusi za rad u Londonu u okviru ćerke firme London Mini-Coaches. Futura je pouzdana i profitabilna, tako da su se odlučili da kupe dva komada dužine 10,4 metara. Sada su postali ponosni vlasnici poslednja dva autobusa ikad proizvedena.

VDL Futura Classic Anderson TravelAutobusi sa brojevima 35.299 i 35.300 označavaju kraj jedne ere: više od 31 godine proizvodnje modela Futura Classic. Za to vreme je proizvedeno ukupno 11.218 primeraka tog modela, što je jedinstveno dostignuće u autobuskoj industriji kojem će neko teško moći da se približi. Što je još značajnije, karakterističan dizajn predstavljen 1982. godine je i dalje veoma prepoznatljiv. Izdržljivost, pouzdanost i udobnost ovog autobusa su najzaslužniji za njegovu dobru preprodajnu cenu i dobru reputaciju koju je Futura gradila tokom godina. Rezervni delovi su i dalje dostupni, tako da su i Future iz prve godine proizvodnje još uvek na drumu.

U Velikoj Britaniji, jednom od najznačajnijih evropskih tržišta za VDL, prodato je ukupno 1.258 primeraka modela Futura Classic. Poslednja dva autobusa su modeli FHD-104. Imaju konfiguraciju sedišta 35+1+1 sa luksuznom opremom. London Mini-Coaches će ih koristiti za grupna putovanja u i oko Londona.

VDL Futura Classic Anderson TravelAnderson Travel obezbeđuje iznajmljivanje prvoklasnih autobusa za svaku priliku. Mark Anderson, direktor kompanije MS Anderson Holdings, osnovao je Anderson Travel pre 25 godina. Započeo je posao sa jednim autobusom koji je sam vozio i izgradio jedno od vodećih preduzeća za najam autobusa u Britaniji sa više od 25 vozila. Anderson Travel je deo Anderson Travel Grupe, kojoj pripadaju i Anderson Tours, London Mini-Coaches i Windsorian Coaches. Anderson je prvi model Futura kupio 1994. godine.

VDL Bus & Coach Serbia d.o.o. Beograd
Gandijeva 99D  | 11070 | Beograd | Srbija
Telefon +381 (0)11 21 66 525 | Fax +381 (0)11 31 89 760
www.vdlbuscoach.rs

Descargar musica