ITALIJANSKI AUTOBUSI ZA GRAD NA DVA KONTINENTA

BredaMenarinibus preko turskog karoseriste Karsan treba da isporuči Istanbulu 500 autobusa.

Italijanski BredaMenarinibus je gradu Istanbulu isporučio prvih 140 autobusa. Isporuka je rezultat potpisanog ugovora između turskog karoseriste Karsan, licenciranog za autobuse BredaMenarinibus, i gradskog prevoznika IETT iz Istanbula. Ugovor predviđa isporuku od ukupno 500 autobusa, komplete rezervnih delova i dijagnostiku za njih, kompletno održavanje u periodu od 5 godina, kao i izgradnju punionice gasa.

Grad Istanbul se odlučio za dva modela autobusa. Prvi je Avancity+L CNG, solo autobus dužine 12 metara sa pogonom na prirodni gas. Drugi je zglobni autobus dužine 18 metara sa pogonom na dizel, Avancity+S. Oba modela će se proizvoditi pod nadzorom stručnjaka BredaMenarinibusa u fabrici Karsan u turskom gradu Bursa.

Industrijska kooperacija između BredaMenarinibusa i Karsana omogućuje italijanskoj kompaniji pristup novom tržištu gde je konkurentnost u odnosu kvalitet-cena odlučujuća za dobijanje novih narudžbina.

Italijanski proizvođač BredaMenarinibus posluje u sastavu grupacije Finmekanika (Finmeccanica), koja je nedavno postavila novi menadžment sa zadatkom da ponovo lansira brend na međunarodnu scenu, naročito kroz projekte industrijske kooperacije.

„Oduševljeni smo što je ova kooperacija dala pozitivne rezultate na veoma važnom tržištu kao što je tursko, koje mi smatramo strateškim za naš dalji razvoj ka Bliskom istoku,“ rekao je predsednik izvršnog odbora BredaMenarinibusa, Đovani Pontekorvo.

Foto: BredaMenarinibus

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica