Još 30 solo Mercedesa za Novi Sad

Još 30 solo Mercedesa za Novi Sad

JGSP „Novi Sad“ će pored već ugovorenih 13, nabaviti još 30 solo autobusa na gas tipa Mercedes-Benz Conecto NGT. Postupak za nabavku zglobnih autobusa je obustavljen.

Na osnovu danas donete odluke o dodeli ugovora, JGSP „Novi Sad“ je odlučilo da posao za 30 solo autobusa na gas dodeli beogradskoj firmi Star Import doo. Ovaj ponuđač se obavezao da će u roku od 180 dana isporučiti 30 vozila tipa Mercedes-Benz Conecto NGT po ceni od 5.796.000 EUR u dinarskoj protivvrednosti bez PDV-a. Pored Star Importa, ponudu je dao i Buses and Coaches doo za model Otokar Kent LF CNG, ali je njihova ponuda odbijena kao neprihvatljiva zbog nepotpune dokumentacije.

Kada je u pitanju druga partija javne nabavke za 20 zglobnih autobusa na gas, postupak se obustavlja s obzirom da su obe pristigle ponude odbijene kao neprihvatljive. Star Import doo je ponudio zglobnu varijantu istog modela, Mercedes-Benz Conecto G NGT, međutim umesto roka od 180 dana, ponuđen je rok od 180-240 dana. Takođe, navodi se i ponuđena autonomija do narednog punjenja gasom od 400 km dok je tražena 600 km. Pored toga, ponuđena cena od 5.398.000 EUR bez PDV prevazilazi procenjenu vrednost javne nabavke za ovu partiju. Osim Star Importa, beogradska firma MPN Promet doo je ponudila zglobne autobuse marke BMC, ali je njihova ponuda odbijena iz razloga što je navedena važnost ponude svega 60 dana umesto 90 dana i zbog nepotpune dokumentacije.

Saša Conić

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica