Kratki Van Hool iz Severne Makedonije

Kratki Van Hool iz Severne Makedonije

Serija turističkih autobusa Van Hool EX je sada proširena za modele EX11L i EX11H, čime se broj verzija popeo na devet.

Kompanija Van Hool, nezavisni proizvođač gradskih i turističkih autobusa, i industrijskih vozila, dodatno proširuje EX seriju sa kratkom verzijom, dostupnoj u dve varijante: EX11L i EX11H. Već samo 4 godine nakon predstavljanja tržištu, EX serija se sada sastoji od 4 tipa: EX11, EX15, EX16 i EX17, uključujući ukupno 9 verzija. Najnovije izdanje EX serije biće predstavljeno javnosti na Van Hool štandu u hali 5 na sajmu autobusa Busworld (od 18. do 23. oktobra 2019. godine), koji će se odrati prvi put u Briselu.

van-hool-ex11-2

Sa modelom EX11, kompanija Van Hool odgovara na povećanje potrebe tržišta za ponudom dobro opremljenih i udobnih vozila u klasi 11 metara. Vozila su dostupna u visini karoserije 3.5 i 3.8 metara i mogu da prime do 47 putnika u zavisnosti od modela. Prostrani prtljažnici imaju maksimalnu zapreminu od 4,14 m³ (EX11L) i 7,20 m³ (EX11H). Po želji, vozila mogu biti opremljena toaletom.

van-hool-ex11-3

Serija EX je predstavljena na Međunarodnom sajmu privrednih vozila u Hanoveru, Nemačkoj 2014. godine i Van Hool ju je promovisao na tržištu 2015. godine kao modernu, efikasnu, inovativnu i udobnu alternativu sve većoj konkurenciji turističkih autobusa u svetu. Od samog početka serija EX je bila dostupna u 5 verzija: kombinacija tri dužine i dve visine. U toku prošle godine, varijante sa nižom visinom ulaza (EX ‘L’) su dodate u asortiman i sa uvođenjem modela EX11L i EX11H, serija se sastoji od ukupno 9 verzija. Nove verzije se mogu poručiti odmah i dostupne su sa snažnim, ekonomičnim DAF motorima najnovije NG generacije u kombinaciji sa širokim rasponom manuelnih, automatizovanih i automatskih menjača.

Model EX11, kao i svi EX turistički autobusi, proizvodi se prema najvišim standardima kompanije Van Hool u sopstvenoj najmodernijoj fabrici u Skoplju, u Severnoj Makedoniji.

van-hool-ex11-1

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica