MAN i Neoplan za rukometaše

MAN i Neoplan za rukometaše

Na nedavno održanom Svetskom prvenstvu u rukometu u Nemačkoj i Danskoj, sportiste su prevozile turističke kočije MAN i Neoplan.

26. Svetsko prvenstvo u rukometu održano je u Nemačkoj i Danskoj od 10. do 27. januara. Ukupno 24 ekipe su se borile za titulu Svetskog šampiona. Za nemački deo logistike, kompanija MAN Truck & Bus ponudila je 12 turističkih autobusa koji su bili pušteni u rad za potrebe prevoza 24 tima u Nemačkoj.

MAN_Handball_WM_2019

Sportisti su putovali na utakmice u MAN turističkim autobusima, održane u Berlinu, Kelnu, Minhenu i Hamburgu. Kao zvanični prevoznik, MAN Truck & Bus je obezbedio upotrebu jedanaest autobusa iz asortimana MAN Lion’s Coach, i jedan Neoplan Cityliner rezervisan za nemački tim. Ovo vozilo poseduje nepogrešiv dizajn i slogan “Deutschland fährt MAN” (Nemačka vozi MAN) ispisan na crnom autobusu. Opremljen je ekskluzivnom unutrašnjom opremom, koju je implementirao MAN Modifikacioni centar autobusa (BMC) u Plauenu. Vozilo poseduje bar u zaleđu i sedam zasebnih VIP sedišta izrađenih od kože. Ovaj ekipni autobus takođe je opremljen sa dva stola sa položajem licem u lice, udobnom kuhinjom, visokotehnološkim multimedijalnim sistemom i snagom dizel motora od 440 KS (324 kW). Mobilni stab nemačkog rukometnog tima ima brojne pomoćne sisteme koji će osigurati bezbednost tokom putovanja, uključujući sistem kamere sa ptičijom perspektivom, elektronski kočioni sistem (EBS), sistem pomoći pri naglom kočenju (EBA), sistem protiv izletanja sa vozne trake (LGS) i adaptivni tempomat (ACC).

Ostale rukometne timove Svetskog prvenstva su prevozili autobusi iz asortimana MAN’s Lion’s Coach, koji su dugački 14 metara, i nude prvoklasnu udobnost u kombinaciji sa visokom ekonomskom efikasnošću.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica