MAN Lion’s Coach – 100 Years Edition

MAN Lion’s Coach – 100 Years Edition

MAN će uskoro pustiti u prodaju posebnu seriju modela Lion’s Coach pod nazivom “100 Years Edition” zbog obeležavanja stotog rođendana fabrike. Posebna serijaće biti dostupna samo u 100 primeraka.

Lion’s Coach je autobus visokoturističke klase koji pruža dobit prevoznicima i komfor putnicima. “Stogodišnja serija” koja će biti ponuđena prevoznicima širom Evrope predstavlja pravi primerak za pokazivanje, dizajnirana specijalno za kupce koji pokazuju interesovanje i ljubav prema svojoj mašini. MAN Lion’s Coach EfficientLine je opremljen motorom MAN D26 sa 440 konjskih snaga i MAN TipMatic automatskim menjačem.

B_lions_coach_gesamt

Posebna serija će zadovoljavati mnoge zahteve kupaca, tako da će autobusi biti opremljeni raznim sistemima koji doprinose bezbednoj i ekonomičnoj vožnji, poput EfficientCruise sistema za krstarenje koji je baziran na GPS tehnologiji. Specijalna serija će, takođe, imati posebno dizajnirane tapacirunge sa motivima lava, zaštitnog znaka MAN-a i teksas sivu boju da posebno naznače model.

B_lions_coach_sitze

Specijalna serija “100 Years Edition” će biti predstavljena javnosti na sajmu Busworld 2015 u Kortrijku u oktobru ove godine. “Stogodišnja serija” će biti dostupna kupcima uz osnovni paket opreme i željene dodatke do 31. decembra 2015. godine.

(Foto: MAN Truck & Bus)

 

Descargar musica