MAN Lion’s Coach za Emirate

MAN Lion’s Coach za Emirate

Prevoznik Sharjah RTA je prvi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima koji koristi turističke autobuse kompanije MAN Truck & Bus sa najsavremenijim sistemima asistencije vozaču za povećanje bezbednosti.

U skladu sa naporima Ujedinjenih Arapskih Emirata da učine svoje puteve bezbednijim, firma MAN Truck & Bus je isporučila najsigurniji putnički autobus do sada prevozniku Sharjah Road Transport Authority (RTA). Zvanični partner kompanije u UAE, United Motors & Heavy Equipment Co. L.L.C. (UMHE), predali su ukupno 10 modela MAN Lion’s Coach koji poseduju sveobuhvatnu sigurnosnu opremu. Na primer, autobusi su opremljeni sa naprednim sistemom za kočenje (EBA), sistemom za održavanje pravca (LGS), prilagodljivim tempomatom (ACC). Oni su prvi MAN autobusi u UAE sa ovim pomoćnim sistemima.

MAN_Lions_Coach_Sharjah_RTA

Kompanije UMHE i RTA Sharjah planiraju blisku saradnju na ovom pitanju u budućnosti. Kao sledeći korak, iz Sharjah RTA je naručeno još osam MAN Lion’s Coach modela. Oni zadovoljavaju Euro 5 EEV standarde emisije, ispunjavajući najnovije standarde u očuvanju životne sredine i bezbednosti.

Descargar musica