373 Volvo autobusa za Dubai

373 Volvo autobusa za Dubai

Kompanije Volvo Buses i Famco Al Futtaim Auto & Machinery Co(Famco) izabrani su za isporučioce 373 gradska autobusa prevozniku Roads and Transport Authority (RTA) iz Dubaija. Ovo je najveća porudžbina Volvo šasija do sada u Dubaiju i najveća kupovina Euro VI gradskih autobusa na prostoru Bliskog istoka.

Prevoznik Roads and Transport Authority (RTA) iz Dubaijaporučila je 373 gradska autobusa od kompainje Volvo i njihovog lokalnoguvoznika Famco. Sa ovom najnovijom porudžbinom, ovaj vozni park Volvoaprevoznika RTA imaće 571 vozilo. Prevoznik iz Dubaija naporno ulaže u javniprevoz, sa ciljem da postane prvi izbor kada je reč o mobilnosti u Dubaiju.

Volvo_B8RLE_Sunsundegui_RTA2

Broj autobusa u Emiratima će se povećati za 30% u periodu od 2018. do 2020.godine. Šasija B8RLE Euro VI imaće Sunsundegui SB3 karoseriju. Ovo ćebit prvi Euro VI gradski autobusi koji će prevoziti u regionu.

Isporuka jeplanirana u periodu od trećeg kvartala 2019. do drugpg kvartala 2020. godine.Isporuka uključuje desetogodišnji ugovor o održavanju koji obuhvata i nabavku guma iakumulatora. Autobusi su projektovani da ispune visoke zahteveudobnosti i sigurnosti za putnike, vozače i ostale saučesnike u saobraćaju.Standardna oprema uključuje Volvo elektronske kočnice i ESP. Vozila će imati najsavremeniji sistem pametnog prevoza (ITS) za praćenje voznog parka, kao i inovacije savremenog doba poput interaktivnih ekrana.

Volvo_B8RLE_Sunsundegui_RTA1

Ovi autobusi će takođe biti opremljeni sistemima za pomoć vozaču i nadgledanje, kao što su umor, RFID čitači za vozača i „Volvo I-coaching“ paket.

Putnici će iskusiti prvoklasne enterijere sa luksuznim ergonomskim sedištima i dodacima poput USB punjača. Autobusi će biti kompatibilni sa informacionom tehnologijom za javni prevoz ITxPT, sistemom koji omogućava kompatibilnu vezu između različitih IT sistema u javnom prevozu.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica