MAN slavi 10 godina modela Lion’s City

MAN slavi 10 godina modela Lion’s City

Od početka proizvodnje 2004. godine do danas je širom sveta prodato oko 16.000 primeraka ovog gradskog autobusa.

Ekonomični, pouzdani i štedljivi. Tako MAN opisuje svoju paletu gradskih autobusa Lion’s City. Brojke govore same za sebe: od 2004. godine, kada je počela serijska proizvodnja, širom sveta je prodato preko 16.000 autobusa ovog tipa. Nedavno je švedski prevoznik Keolis naručio 181 primerak autobusa MAN Lion’s City, uključujući 52 hibridne varijante. Druge velike narudžbine pristigle iz Nemačke, Švajcarske i Mađarske, pokazuju koliko su gradski autobusi MAN popularni kod kupaca širom sveta.

man_lions_city_keolis

Uvođenjem Euro 6 tehnologije kod gradskih dizel autobusa, što je MAN uradio još 2011. godine, moguće je još više uštedeti na potrošnji goriva. Pored toga, prevoznici, putnici i vozači su oduševljeni lakoćom upravljanja, brojnim bezbednosnim opcijama i velikodušnim komfornim prostorom za putnike.

man_lions_city_euro6

Zavisno od individualnih zahteva i primene, MAN Lion’s City se nudi u dužinama od 10,5 do 18,75 metara. Bez obzira da li traže low-entry, niskopodni, solo ili zglobni autobus sa vertikalnim ili horizontalnim motorom, kupci su u prilici da biraju svoj autobus iz široke palete modela. MAN upotpunjuje spektar ponude motora i tehnologija tako što nudi različite tipove pogona (dizel, hibrid ili gas).

(Foto: MAN Truck & Bus)

Descargar musica