Neoplan autobusi u FlixBus bojama

Neoplan autobusi u FlixBus bojama

Za potrebe FlixBusa, autobuski prevoznik Šreder Rajzen preuzeo je četrnaest turističkih autobusa premijum klase marke Neoplan.

Autobuski prevoznik Šreder Rajzen (Schröder Reisen) sa sedištem u nemačkom Langenu preuzeo je četrnaest turističkih autobusa premijum klase. Svi su marke Neoplan. Isporuka uključuje osam autobusa Tourliner i šest autobusa tipa Skyliner. To znači da je od aprila 2013. godine kompanija MAN Truck & Bus isporučila ukupno 75 turističkih autobusa prevozniku Šreder Rajzen, od kojih su 33 marke Neoplan.

Neoplan_Flixbus_Schroeder3

Dabl deker autobusi Neoplan Skyliner mogu da prime maksimalno 77 putnika. Opremljeni su preklopnom rampom na drugim vratima, toaletom sa velikim rezervoarom sveže vode i otpadnih voda, utičnicom od 230 volti ispod svakog dvostrukog sedišta i USB portovima na naslonima sedišta. Takođe su opremljeni sa prikolicom i nosačem za skije. Troosovinski autobusi Neoplan Tourliner dugački su 13,9 metara i mogu da prime 52 putnika.

Neoplan_Flixbus_Schroeder1

Poseduju biksenonske farove, LED dnevna svetla za vožnju i LED svetla za maglu u dodatku različitih pomoćnih sistema i kamere montirane na vratima radi bezbednosti. Turistički autobusi su takođe opremljeni sa naprednim informacionim sistemom MMC (Multi Media Coach) sa navigacijom, kao i Bluetooth hend fri sistemom.

Neoplan_Flixbus_Schroeder2

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica