Nova VDL Futura za PSV Ajndhoven

Nova VDL Futura za PSV Ajndhoven

Novi timski autobus za fudbalski klub PSV Ajndhoven je VDL Futura FHD2-139.

VDL Bus & Coach je 15. januara 2015. godine predao novi timski autobus tipa VDL Futura FHD2-139 prevozniku BBA Tours (BBA Tours B.V./de Mol-Pelikaan) i u isto vreme ga predstavio igračima i osoblju kluba PSV Ajndhoven (PSV Eindhoven). Prevoznik BBA Tours će obezebeđivati prevoz za PSV u narednih pet godina.

vdl_futura_psv_eindhoven4 vdl_futura_psv_eindhoven1

„Veoma smo ponosni što je PSV ponovo odabrao autobus marke VDL. Kao zvaničan partner, VDL Grupa snažno podržava PSV. A takav divan klub zaslužuje i divan autobus,“ rekla je Dženifer van der Lehte, zamenik direktora VDL Grupe. „Mi smo veoma iskusan igrač u domenu prevoza, uključujući tu i sportske klubove i nudimo prava rešenja za siguran prevoz. To je priznanje za naš rad i veliki izazov da se poveri prevoz velikog kluba kao što je PSV,“ rekla je Ani Fruht, direktor prevoznika BBA Tours.

vdl_futura_psv_eindhoven2 vdl_futura_psv_eindhoven5

VDL Futura FHD2-139 za PSV je turistički autobus sa tri osovine i dugačak je 13,9 metara. Opremljen sa najsavremenijom tehnologijom i sistemima bezbednosti, ova Futura pruža ceo prostor i komfor koji igrači i osoblje PSV-a zažele kada putuju na bitne utakmice. Kuhinja postavljena pozadi je opremljena svim neophodnim elementima. Kod svakog sedišta se nalazi utičnica za struju od 220 V. VIP stolovi imaju USB konekcije, a postoji i bežični internet u autobusu. Igrači mogu da prate digitalnu televiziju na nekoliko različitih LCD monitora. Sa ovim pogodnostima se neophodno putovanje može idealno iskombinovati sa luksuzom i komforom, kako za sastanke o strategiji pre mečeva, tako i za relaksaciju. Naravno, timski autobus Futura je potpuno brendiran u PSV stilu. Veselom kampanjom na Fejsbuku je navijačima PSV-a ponuđeno da osvoje mesto za svoje ime na zadnjoj strani autobusa. Reakcija je bila neverovatno velika, sa preko 6.000 odgovora, pa je čak 1.500 imena navijača našlo svoje mesto na timskom autobusu.

vdl_futura_psv_eindhoven3

BBA Tours B.V./de Mol-Pelikaan je specijalista za rekreacioni, sportski i komercijalni putnički prevoz. BBA Tours obezbeđuje čarter prevoz za mnoge druge kompanije, obrazovne institucije, udruženja i druge organizacije. Firma zapošljava 80 ljudi, a vozni park se sastoji od luksuznih turističkih autousa do minibusa, od kojih je oko 60% marke VDL Bus & Coach.

VDLSerbia_logo

VDL Bus & Coach Serbia d.o.o. Beograd
Gandijeva 99D | 11070 | Beograd | Srbija
Telefon +381 (0)11 21 66 525 | Fax +381 (0)11 31 89 760
www.vdlbuscoach.rs

Descargar musica