NS: Izmene režima i korekcije redova vožnje

NS: Izmene režima i korekcije redova vožnje

U utorak, 31. marta 2015. godine, privremeno se menjaju trase gradskih linija koje prolaze Beogradskim kejom. U vremenu od 8.30 do 15.00 časova autobusi na linijama 6, 11A i 11B saobraćaće na sledeći način:
LINIJA BROJ 6
Smer Adice – Podbara: Iz Beogradskog keja skreću levo na Trg neznanog junaka i izdržavaju vreme do sledećeg polaska.
Smer Podbara – Adice: Sa Trga neznanog junaka skreću desno na Bulevar Mihajla Pupina i dalje nastavljaju postojećom (redovnom) trasom.
LINIJA BROJ 11A
Iz Veogradskog keja skreću levo na Trg neznanog junaka, desno na Bulevar Mihajla Pupina, zatim nastavljaju ulicama Uspenska, Šafarikova, Jovana Subotića i Temerinska do Ulice Jovana Cvijića, te dalje nastavljaju postojećom (redovnom) trasom.
LINIJA BROJ 11 B
Iz Ulice Jovana Cvijića skreću desno u Temerinsku ulicu, zatim nastavljaju ulicama Jovana Subotića, Šafarikova, Uspenska, Bulevar Mihajla Pupina, Trg neznanog junaka do Keja žrtava racija i dalje nastavljaju postojećom (redovnom) trasom.

OD 1. APRILA VREMENSKE KOREKCIJA POLAZAKA

Od 1. aprila 2015. godine doći će do vremenskih korekcija na gradskim linijama 7A, 7B, 12 i 13 i na prigradskim linijama 43, 52, 71. Istovremeno, subotom se uvodi nov polazak za Stare Ledince u 15.30 časova (povratak u 16.15) i za Čenej u 16.30 (povratak 17.10).

LINIJA 2 PRODUŽENA DO SATELITSKE PIJACE

Kako bi se povećala dostupnost javnog prevoza i pristupačnost objekata od javnog značaja stanovništvu Novog naselja i Satelita, od 1. aprila 2015. godine autobusi na liniji broj 2 od okretnice Novo naselje saobraćaće Bulevarom kneza Miloša i Futoškim putem do okretnice Satelit.
Broj očekivanih korisnika do i od Satelitske pijace opredelio je odluku da u periodu probne primene na liniji broj 2 do Satelitske pijace saobraća svaki drugi polazak. Autobusi će u vršnom periodu saobraćati u intervalu od 16 minuta, a u vanvršnom periodu u intervalu od 24 minuta. Autobusi koji će saobraćati do okretnice Satelit na relacijskom displeju imaće oznaku: 2s Centar – Novo naselje – Satelit.

izmena_rezima_gspns

(Foto: Damir Kremer – Autobusi.NET)

 

Descargar musica