NS: Izmene u redu vožnje od 1. septembra

NS: Izmene u redu vožnje od 1. septembra

JGSP “Novi Sad” obaveštava korisnike usluga prevoza da prvog septembra stupa na snagu jesenja organizacija prevoza. Kako bi uspešno bile zadovoljene potrebe i zahtevi korisnika usluga prevoza u narednom periodu, organizovan je veći broj i vremenske korekcije polazaka.

U odnosu na letnje mesece na ulicama Novoga Sada će biti 35 autobusa više, dok će, u odnosu na prolećni red vožnje, na novosadskim saobraćajnicama biti pet više autobusa, što znači da će, radnim danom, u vršnom periodu, na ulicama biti 206 autobusa. Veći broj autobusa na ulicama će povećati frekvenciju polazaka na linijama 1, 3, 7A, 7B i 9, obzirom da su kontrolna brojanja putnika pokazala veća opterećenja na tim linijama u određenom delu dana.

Kako bi izašlo u susret učenicima iz naselja Bangladeš koji idu u Osnovnu školu “Dositej Obradović”, JGSP je nekoliko polazaka sa Sajlova, usklađenih sa početkom nastave, produžilo do naselja Bangladeš, odnosno do lokacije do koje postoji izgrađena saobraćajnica koja ispunjava uslove za odvijanje saobraćaja za vozila većih gabarita (do preduzeća “LAMEX” d.o.o.)

Od 1. septembra su i na snazi polasci koji su u redu vožnje bili obeleženi kao đački a koji su bili privremeno ukinuti zbog letnjeg raspusta.

JGSP takođe obaveštava putnike da će u narednom periodu pojačati kontrolu karata. Osim redovne kontrole u vozilima, na najprometnijim stajalištima će biti organizovana i vanredna kontrola.

Descargar musica