NS: Treća faza radova kod Futoške pijace menja trase

NS: Treća faza radova kod Futoške pijace menja trase

JGSP “Novi Sad” obaveštava korisnike usluga da će zbog treće faze radova na raskrsnici Bulevara oslobođenja, Jevrejske i Futoške ulice, koja je počela 11. avgusta 2014. godine, biti izmenjene trase kretanja linija gradskog i prigradskog saobraćaja.
Gradske linije broj 3A, 4, 5, 5N, 10, 14, 15 i 18, te prigradske linije 52, 53, 54, 55 i 56 privremeno menjaju trase kretanja na sledeći način:

LINIJA BROJ 3A
U smeru prema Petrovaradinu autobusi sa Bulevara oslobođenja skreću levo na Bulevar kralja Petra I, potom desno u Kisačku ulicu, pa desno u Ulicu Jovana Subotića, te se od centra uključuju na redovnu trasu kretanja.

LINIJA BROJ 4

U smeru prema Limanu 4 autobusi saobraćaju Bulevarom oslobođenja, potom ulaze levo na Bulevar kralja Petra I, desno u Kisačku ulicu, desno u Ulicu Jovana Subotića, te Uspenskom ulicom stižu do Bulevara Mihajla Pupina odakle se uključuju na redovnu trasu kretanja.
U povratku se koristi redovna trasa kretanja.

LINIJE BROJ 5 I 5N
U smeru prema Temerinskom putu autobusi saobraćaju Bulevarom oslobođenja, skreću levo u Ulicu Maksima Gorkog, potom levo u Stražilovsku ulicu, pa levo na Bulevar Mihajla Pupina i od raskrsnice sa Uspenskom ulicom uključuju se na redovnu trasu kretanja. Na izmenjenom delu trase NE koriste se sva postojeća stajališta drugih linija (od stajališta preko puta Futoške pijace na Bulevaru oslobođenja, pa do stajališta ispred Uspenske crkve ne koristi se ni jedno stajalište).
U povratku se koristi redovna trasa kretanja.

LINIJE BROJ 10 i 15
U smeru prema industrijskim zonama koristi se redovno početno stajalište i redovna trasa kretanja, dok u povratku iz zona autobusi sa Bulevara oslobođenja skreću levo na Bulevar kralja Petra I, potom ulaze desnim skretanjem u Kisačku ulicu i Ulicom Jovana Subotića saobraćaju do centra.

LINIJA BROJ 14
U smeru prema Sajlovu koristi se redovno početno stajalište i redovna trasa kretanja. U smeru prema centru autobusi iz Bulevara oslobođenja skreću levo na Bulevar kralja Petra I, zatim desno u Kisačku ulicu, odakle ulaze u Ulicu Jovana Subotića i saobraćaju do centra.

LINIJA BROJ 18
U smeru prema Avijatičarskom naselju koristi se redovna trasa kretanja, a u smeru ka centru autobusi produžavaju Hajduk Veljkovom ulicom, skreću levo u Futošku ulicu i istom saobraćaju do Futoške pijace odakle se uključuju na redovnu trasu kretanja.

LINIJE BROJ 52, 53, 54, 55 I 56
U odlasku iz Novog Sada autobusi sa Bulevara oslobođenja skreću desno u Ulicu Novosadskog sajma (koristi se redovno autobusko stajalište linije broj 18, odmah posle skretanja), potom levo u Hajduk Veljkovu ulicu i od raskrsnice sa Futoškom ulicom uključuju se na redovnu trasu kretanja. U suprotnom smeru koristi se ista, izmenjena trasa i stajalište u Hajduk Veljkovoj ulici ispred Dečije bolnice.

(Izvor: JGSP “Novi Sad”; Foto: Saša Conić – Autobusi.NET)

Descargar musica