SU: Promene trasa linija za nedelju 10.08.2014. godinu

SU: Promene trasa linija za nedelju 10.08.2014. godinu

U nedelju 10.08.2014. godine, zbog zatvaranja ulica Matije Gupca, Matka Vukovića, Trga žrtava fašizma, Petefi Šandora i Sečenji Ištvana, doći će do izmena na trasama gradskog i prigradskog saobraćaja.Zbog obeležavanja “Dužijance”, u katedrali Svete Terezije Avilske, autobusko stajalište “Lifka” će biti zatvoreno to jest neće biti u upotrebi u periodu od 09,00 časova do 13,30 časova odnosno do prolaska povorke do Trga slobode.

U navedenom periodu autobusi će saobraćati sledećim trasama:
1. linija 1/1a: od Preradovićeve ulice će produžiti pravo u Zagrebačku ulicu odakle nastavlja ulicom Maksima Gorkog i Senćanskim putem odakle se vraća na redovnu trasu. Stajališta “Jadran”, “Higjenski zavod”, “Crnojevićeva” kao i  stajalište “Sinagoga” neće biti u upotrebi.

Autobusi će umesto zatvorenih stajališta koristiti stajališta “Patrija”, “Pošta”, “Tehnička škola”.

2. linija 2a, 4a kao i linija 8a će saobraćati do Međumesne autobuske stanice.

3. linija 3 i linija 6 će saobraćati Zagrebačkom ulicom odakle će se vratiti na uobičajenu trasu linije 3 odnosno linije 6. U navedenom periodu neće biti u upotrebi stajalište “Matija Gubec”.

Umesno stajališta “Matija Gubec” putnicima će na raspolaganju biti stajalište “Tehnička škola”

Prigradske linije za Bajmok i Tavankut će umesto stajališta “Lifka” stajati na stajalištu  gradskog  saobraćaja  “Sarvaš”.

Po završetku obeležavanja “Dužijance” autobusi će saobraćati uobičajenim trasama linija.

(Foto: Dušan Dakić – Autobusi.NET)

Descargar musica