NS: Trofej sajamskih gradova menja trase autobusa

NS: Trofej sajamskih gradova menja trase autobusa

U nedelju linije 3, 9, 61, 62 i 64 na privremenim trasama

JGSP Novi Sad obaveštava korisnike usluga prevoza da se u nedelju, 08. juna 2014. godine, zbog manifestacije Trofej sajamskih gradova od 10.00 do 14.30 časova privremeno izmeštaju trase autobuskih linija 3, 9, 61, 62 i 64.

Umesto Beogradske i Preradovićeve ulice, autobusi će saobraćati Kejom skojevaca, zatim Reljkovićevom ulicom do raskrsnice sa Preradovićevom ulicom, odakle nastavljaju postojećom trasom. U suprotnom pravcu autobusi saobraćaju istom, izmenjenom trasom.

Na izmenjenom delu trase biće otvoreno autobusko stajalište u Reljkovićevoj ulici (kod ”TOČKA”), kao i stajalište iz pravca Petrovaradina, pre Varadinskog mosta.

U navedenom periodu linija 69 će umesto Varadinskog mosta koristiti Most slobode, a sa petlje na Mišeluku uključiće se u postojeću trasu.

Zbog zadušnica pojačana linija 14

Zbog verskog praznika zadušnica u subotu, 7. juna 2014. godine, na liniji broj 14 do Novog groblja saobraćaće zglobni autobusi. U pripravnosti će biti operativne rezerve preduzeća koje će biti angažovane u slučaju povećanog broja putnika.

Budući da se očekuje i veći broj putnika ka Čeneju, polazak u 10.30 i 11.45 za to mesto biće obavljen zglobnim autobusom.

(Izvor: JGSP Novi Sad, Foto: Slobodan Kostić – Autobusi.NET)

Descargar musica