Otokar novi brend na ulicama Varšave

Otokar novi brend na ulicama Varšave

U glavnom gradu Poljske će od decembra 2018. godine saobraćati 34 nova midibusa Otokar Vectio C za prevoznika Arriva.

Vodeći turski autobuski brend Otokar nastavlja da obezbeđuje autobuse za javni prevoz u 50 zemalja, većinom u Evropi. Sa 55 godina iskustva u projektovanju i proizvodnji autobusa, autobusi Otokara su poželjni u mnogim zemljama zbog svog dizajna, ergonomije i tehnologije. Međunarodno priznati autobusi Otokara ovog puta biće na ulicama poljskog glavnog grada, Varšavi.

otokar_vectio_c_1

Javni gradski prevoznik Varšave (ZTM) potpisao je 28. maja novi ugovor sa firmom Arriva za usluge prevoza sa upotrebom autobusa dužine 9,2 metara. Arriva, jedan od najvećih putničkih prevoznika u Evropi, izabrao je Vectio C autobuse turske kompanije Otokar, kako bi obezbedila usluge prevoza u Varšavi. Otokar će obezbediti 34 vozila dužine 9 metara za firmu Arriva. Do 22. decembra autobusi Otokara biće na ulicama Varšave i ugovor će biti na snazi do kraja 2026. godine.

Specijalni autobusi dizajnirani samo za Varšavu

Otokar Vectio koji će saobraćati u Varšavi, biće opremljen klima uređajem, video nadzorom, automatom za kupovinu karata, razglasom, LCD ekranima sa informacijama za putnike, komunikacijom u hitnim slučajevima i vrhunskom lokalizacijom. Sistem za putničko otvaranje vrata “hot button” takođe će biti deo elektronske opreme modela VECTIOs. Autobusi će biti oslikani arhitektonskim simbolima Varšave. Otokar pruža udobnost putnicima sa svojim niskopodnim ulazom i velikom unutrašnjom zapreminom. Pored svog modernog izgleda, ekološki prihvatljivog motora, izdvaja se po svojim niskim troškovima održavanja.

Descargar musica