Otokar predstavio novi model Ulyso

Otokar predstavio novi model Ulyso

Pored novog turističkog midibusa, turski proizvođač autobusa je na IAA 2018 u Hanoveru izložio i gradski autobus Kent C sa pogonom na CNG.

Turski proizvođač autobusa Otokar je na Međunarodnom sajmu privrednih vozila IAA 2018, vodećem svetskom sajmu prevoza, logistike i mobilnosti, predstavio svoje autobuse. Tokom 67. izdanja spomenutog sajma u Hanoveru, od 20. do 27. septembra 2018. godine, Otokar izlsže model Kent, gradski autobus koji se izdvaja po svom dizajnu, tehnologiji i ergonomiji, i novi model autobusa Ulyso namenjen turizmu. Otokarov model Ulyso dužine 10 metara debituje u Hanoveru i predstavlja se nemačkim prevoznicima.

Otokar_Ulyso

Model Ulyso dizajniran je u skladu sa potrebama korisnika i predstavlja odraz nove filozofije dizajna kompanije Otokar. Sa robusnim i svežim izgledom eksterijera, autobus Ulyso karakretišu dnevna svetla dizajnirana prema najnovijim trendovima u automobilskoj industriji i LED svetla na zadnjoj strani. Ovo vozilo dužine 10 metara obezbeđuje prostran osećaj sa visokim vetrobranom i nudi niske troškove održavanja i smanjenje potrošnje goriva. Ulyso nudi system sigurnosti kao što su disk kočnice, ABS, EBS, kao i sistem za upozorenje napuštanja saobraćajne trake (LDWS), napredni AEBS sistem za kočenje, ASR i ESP kao standard.

Model Kent C CNG je prvi autobus predstavljen na štandu Otokara na Međunarodnom sajmu privrednih vozila IAA 2018. 12 metara dugačak autobus je idealno vozilo za javni prevoz u modernim gradovima sa svojim potpuno niskim podom, neuporedivom udobnosti putnika sa prostranim enterijerom, niskim troškovima održavanja i izdržljivošću. Model Kent je podesan za javni prevoz u mnogim evropskim zemljama, obećavajući udobni vožnju kroz sva godišnja doba uz moćnu klimatizaciju. Uz specifikacije koje uključuju siseme ABS, ASR I disk kočnice, autobus obezbeđuje i maksimalnu sigurnost.

Proizvođač je nedavno dobio prvu evropsku porudžbinu za novi model Kent C CNG. Porudžbina za ukupno 9 komada dolazi iz Španije iz grada Herez de la Frontera.

Descargar musica