POLAZAK ZA ISTANBUL!

Polazak.com, kao zvanični partner manifestacije Busworld Turkey za Srbiju, biće u saradnji sa portalom Autobusi.NET prisutan u Istanbulu na 5. izložbi autobusa.

Busworld Turkey 2014 IstanbulPo peti put u istoriji, u periodu od 24.-27. aprila, Istanbul Expo Center će ugostiti najveće zvezde evropske i azijske autobuske industrije i prateće opreme, na manifestaciji pod nazivom Busworld Turkey. Belgijska organizacija, koja je domaćin jedne od najvećih svetskih izložbi autobuske industrije u Kortrajku, već godinama nastoji da proširi svoje delovanje širom sveta, i na taj način doprinese razvoju prevoza putnika na svim meridijanima. U skladu sa ovim tendencijama, kao dodatak matičnom sajmu, na svake dve godine, manifestacija se organizuje i u Turskoj, Ukrajini, Indiji i Kini. Svaka od ovih zemalja izabrana je da ugosti proizvođače vozila i sve prateće opreme, kao i putnike, novinare i naravno prevoznike iz regiona, ali i ostatka sveta.

Organizatori sajma u Istanbulu očekuju da izložba osim domaćih posetioca privuče i veliki broj potencijalnih kupaca iz inostranstva, pre svega sa Bliskog istoka, iz Severne Afrike i Balkanskih zemalja. Tri meseca pre otvaranja sajma, čak 90% izložbenog prostora u dve raspoložive hale je zauzeto, a posetu je do sada najavilo preko 400 inostranih kompanija koji obavljaju drumski prevoz putnika, od čega njih 100 samo iz Ukrajine.

Kako izveštavaju organizatori, prvi put od osnivanja, sajam omogućava direktno povezivanje izlagača sa zainteresovanim kupcima popunjavanjem B2B (business-to-business) formulara na oficijelnoj internet stranici sajma. Ovaj koncept će omogućiti svim registrovanim posetiocima da unapred, sa izlagačima, ugovore sve sastanke za koje su zainteresovani, a koji će biti održani na samom sajmu.

Kao dodatak osnovnoj svrsi manifestacije, reprizu svetske premijere na sajmovima pod zaštitnim znakom Busworlda, imaće i Busworld Academy. Zamišljena kao niz radionica i seminara na kojima se raspravlja o problemima i mogućnostima daljeg razvoja drumskog prevoza putnika, akademija je prvi put organizovana paralelno sa sajmom u Kortrajku, 18. oktobra 2013. godine, i okupila veliki broj stručnjaka iz ove delatnosti.

Oficijelni medijski partner izložbe Busworld Turkey za Srbiju, sajt Polazak.com, će u saradnji sa portalom Autobusi.NET nastojati da vas pravovremeno i detaljno izveštava o svim novostima vezanim za ovu manifestaciju, a sa našim partnerima su u pripremi i zanimljive nagrade, stoga pratite novosti na našim sajtovima i saznajte više o tome u dolazećim danima.

Ilustracija: Busworld Turkey

Descargar musica